Feiten van Fan-pagina's op Facebook

Facebook fan-pagina's kunnen u aansluiten met degenen die geïnteresseerd in uw bedrijf, product of zelfs een gedeelde interesse zijn. Fan-pagina's gebruikt, kunt u bereiken van een beter idee van uw demografische gegevens en helpen formuleren van een marketing plan, gebaseerd op uw huidige gebruikers. Voordat u zich voor een Facebook fan page aanmeldt, kan u wilt krijgen een beter begrip van hun doel en hoe ze te gebruiken in uw voordeel om te groeien uw bedrijf, oorzaak of hobby.

Pagina makers en gebruikers

Iedereen met een Facebook account kan bouwen, handhaven en de beheerder van een Facebook-pagina. In feite, kunt u zelfs kiezen een optie die u toelaat om het gebruik van Facebook als de eigenaar van de pagina wanneer de interactie met fans. In tegenstelling tot Facebook groepen, niet kunt u een pagina privé maken. Daarentegen zijn pagina's voor de verwezenlijking van de meeste blootstelling mogelijk, dus iedereen kan meedoen. De beheerder behoudt nog steeds het recht om Blokkeer gebruikers die misbruik maken van de pagina.

Gebruik

Vaak genoemd "Fan-pagina's", de Facebook pagina's interface maakt het mogelijk voor gebruikers met gemeenschappelijke obligaties te verbinden met elkaar. Terwijl beroemdheden, acteurs en muzikanten vaak pagina's hebben, kan een pagina zinvol zijn voor uw kleine bedrijf of de website. Omdat pagina's allos u te komen tot een breed publiek en potentieel wie een Facebook-account heeft, het is belangrijk om hun strategie en op de markt van uw Facebook-pagina, die u vervolgens gebruiken kunt producten te bevorderen, het houden van uw klanten in de lus en het uitvoeren van promoties.

Updates en berichten

Een van de belangrijkste voordelen van een Facebook-pagina is dat u gerichte updates voor je fans maken kunt wanneer u informatie te delen. Bijvoorbeeld, als u een promotie die alleen vrouwen zou aanspreken, kunt u uw post richten zodat het vrouwelijke alleen aan gebruikers wordt verzonden. Wanneer u een status instellen of een bericht aan uw pagina toevoegt, zal het worden geleverd op de Nieuws-Feed van al je fans, dus het is makkelijk om te communiceren met iedereen tegelijk.

Analytics

Wanneer u de beheerder van een Facebook-pagina bent, hebt u toegang tot de "Inzichten" pagina. Facebook inzichten kun je zien wie heeft zijn interactie met uw pagina, de media die wordt bekeken door gebruikers en uw belangrijkste demografie. Dit geeft u de mogelijkheid om uw doelgroep voor kwalitatief betere inhoud en berichten, terwijl het ontwikkelen van een marketingstrategie te werven van andere fans. Inzichten werken net als blog of website analytics doen om u meer vertellen over uw gebruikers voor een sterkere, meer interactieve pagina.