Feiten over dubbele beglazing

Feiten over dubbele beglazing


Dubbele beglazing is het proces waarin een vensterruit wordt gevormd door twee stukken van glas, die worden gescheiden door een dunne spatie lucht of gas. Een droogrek agent zorgt ervoor dat geen vocht ontbreekt niet in de eenheid voordat het luchtdicht is afgesloten. De ingesloten lucht fungeert als een isolerende laag en voorkomt warmteverlies. Dubbele beglazing heten ook beglazingen, geïsoleerde ruiten en geïsoleerd glas eenheden.

Rating

Geïsoleerde of dubbelglas ramen hebben R-waarderingen die hun energie-efficiëntie van elkaar scheiden. Windows met hogere R-classificaties zijn efficiënter tegen verlies van warmte en energie. Volgens "Inspectie van een huis," hebben één deelvenster windows meestal een R-rating van 0,89 terwijl geïsoleerde windows R-waarderingen tussen 3 en 5 zijn.

Componenten van het venster

De materialen gebruikt voor het maken van het raamkozijn invloed op de prestaties van de thermische geleidbaarheid van het venster. Dubbelglas kozijnen zijn gemaakt van vinyl, hout, fiberglas en aluminium. Gemaakt van aluminium en roestvrij staal, rubber, schuim, kunststof afstandhouders scheiden de twee ruiten van glas. De ruimte tussen de twee lagen glas heeft verschillende soorten gassen, met inbegrip van de inerte gassen zoals argon, krypton of goedkope lucht. De afstand tussen de twee lagen is tussen 5/8 inch en 3/4 inch.

Hoge hoogten/waterstand

Dubbelglas glas op grote hoogte vereist een adempauze buis geïnstalleerd in het venster, waarzonder het glas dreigt te breken vanwege het drukverschil.

Soorten dubbel glas

Er zijn vele soorten beglazing beschikbaar, waaronder bedienbaar Albanese, single-hung windows, dubbel - hung windows, luifel windows, vaste ramen, broeikasgassen windows, octagon en ronde ramen, schuine gable windows, zweefvliegtuigen, bow windows en erkers.

Toepassingen en voordelen

Dubbele beglazing wordt gebruikt in de appartementen, huizen, kantoren, industriële complexen, commerciële gebouwen, opnamestudio's en anderen. Volgens "Bouw en Home Reparatie technieken eenvoudig uitgelegd," geïsoleerd of beglazing door warmteverlies aanzienlijk te verminderen. De warmte van een dubbelglas venster verloren is bijna de helft die verloren uit een enkel glas raam. Dubbele beglazing voorkomt de vorming van vorst en condensatie op het oppervlak van glas in de winter. Dubbele beglazing biedt extra beveiliging omdat dubbele beglazing zijn harder dan één venster windows en zijn daarom moeilijker te doordringen en ze reduceren van vochtigheid en bieden meer geluidsisolatie.