Factoren om te overwegen terwijl kiezen thuis vervanging-Windows

Factoren om te overwegen terwijl kiezen thuis vervanging-Windows


Als u zijn het remodelleren van uw huis, overwegen kunt u ter vervanging van de ramen, vooral als u hoge energiekosten of schade aan de Vensters. Voordat vervanging van windows in uw huis, is het belangrijk om te overwegen van verschillende factoren zoals de UV rating, het aantal deelvensters in het venster, ruisonderdrukking en schoonmaken, energie-efficiëntie en fiscaal verrekenbare tegoeden.

UV-Rating

UV-rated windows hebben glas of een speciale coating op het venster toegepast. De UV-coating kunt zonne-energie te passeren, zodat de woning kan verkrijgen van de warmte van de zon en stookkosten verminderen, maar het vloeren, tapijten, kleding, foto's en ander materiaal tegen ultraviolette ray schade beschermt. Dit is vooral handig in gebieden van het land waar zich veel ultraviolet licht, zoals bij hoge waterstand.

Dubbele deelvenster Windows

Dubbele deelvenster windows met twee deelvensters van glas zijn geïsoleerd en hebben doorgaans een inert gas zoals argon tussen de deelvensters. Dubbele deelvenster windows kunnen helpen voorkomen van concepten en houden van uw huis koel in de zomer en warm in de winter. Dit kan verminderen de energiekosten van uw huis, uiteindelijk het opslaan van je geld.

Ruisonderdrukking en reiniging

Sommige vensters hebben het belangrijkste voordeel van ruisonderdrukking. Hoewel dit niet kan een belangrijke factor als u woont in het land, als je in een stad met veel verkeer, of op een drukke straat, windows dat zijn dikke of dubbele paned kan leeft het niveau van buitengeluid verminderen hoort u in uw huis. Een andere factor om te overwegen bij het kiezen van windows is het gemak van schoonmaken. Sommige vensters zijn moeilijk te openen en kunnen niet gemakkelijk worden gereinigd. Sommige Vensters kunnen gemakkelijk met een squeegee en water worden gehandhaafd.

Energie-efficiëntie en fiscaal verrekenbare tegoeden

Energie-efficiënte windows zijn bedoeld om de verbetering van het comfort van de bewoners in het huis, verlagen de energiekosten van het huis en het verminderen van de concepten en condensatie. Energie Star windows zijn vaak aanbevolen en niet alleen voldoen aan de eisen van de code van de lokale energie, maar ook energie efficiënte bewijzen. Bij het kiezen van windows, zoekt u de Energy Star sticker of het logo om de vergelijking minder moeilijk te maken. Hoewel het duurder worden kan om Energy Star-rated windows, is het mogelijk dat u beschikbaar voor een belastingkrediet voor windows die maximaliseren van uw energie te besparen.