Facebook "Muis jacht" gids

Facebook "Muis jacht" gids


"Mouse Hunt" is een spel waar u probeert te vangen verschillende rassen van antropomorfe muizen. Als de jager kiest u een geschikte trap, val base en kaas, samen met een charme die verschillende bonussen biedt. Elke 15 minuten kunt u klikken op een hoorn dat uw val activeert te vangen van een muis.

Klinkende de hoorn

Wanneer u klikt op de hoorn, als je hebt vrienden die ook spelen "Muis jacht", klinkende de hoorn kan ook je vrienden sturen op een jacht. Uw vrienden kunnen u ook verzenden op een jacht als uw hoorn beschikbaar is omdat uw laatste jacht ten minste 15 minuten geleden was maar u de hoorn niet hebt geklikt. Met vrienden voor maximaal een uur nadat u zich afmeldt bij het spel kun je op een jacht. Te klikken op de hoorn en het nemen van meerdere vrienden op een jacht biedt bonuspunten naast elke punten dat u verdienen als je een muis vangen.

Kaas kosten

Wanneer u het spel start, kunt u overwegen een goedkope soort kaas. Cheddar, het goedkoopste soort kaas op 10 gold, trekt zwakkere muizen die gemakkelijker zijn te vangen met uw eerste val. Met behulp van dure kaas kan zelfs kost je goud omdat Brie 200 gold per stuk kost, maar witte en bruine muizen alleen de moeite waard een beetje meer dan 100 goud elke zijn. Sommige jagers de 200 gold gebruiken Brie in plaats van de 600 goud Gouda om te jagen in de tribale eilanden, een latere locatie.

Super Brie

Als u doneren de Amerikaanse munt, ontvangt u super Brie, die bijna altijd muizen trekt wanneer u de hoorn gedurende het grootste deel van het spel blaast. Met behulp van super Brie tijdens normale jacht effectief kost u veel goud omdat je de super Brie tot andere jagers voor verscheidene duizend goud per stuk, wat meestal veel meer dan het goud dat u ontvangt verkopen kunt wanneer u een muis vangen. Super brie is waardevol voor andere jagers omdat het hen aan ambachtelijke speciale soorten kaas, die noodzakelijk zijn voor het aantrekken van bepaalde rassen, met minder ingrediƫnten, toestaat en muizen vallen deze andere ingrediƫnten zeer zelden.

Ronza

Het is belangrijk dat een gouden reserve in het hele spel, zolang u een val die is effectief hebt bij het vastleggen van de muizen op uw huidige locatie van de jacht. De koopman Ronza periodiek arriveert en brengt veel betere vallen dan de traps die andere handelaren normaal bieden. Ronza niet volgen een vaste dienstregeling, en haar vallen een heleboel goud, dus zelfs als u er achter komt dat Ronza komt enkele weken haar bezoek kunnen kosten, kan dit nog steeds niet genoeg tijd voor u te verzamelen genoeg goud te kopen van alle van de vallen die ze biedt.