Explaination van Lenovo Laptop Display verlichting

Explaination van Lenovo Laptop Display verlichting


Lenovo laptops hebben meestal acht verschillende lichten in de buurt van het display. Dit light emitting diodes (LED's) zijn de statusindicatoren. Gebruikers computerproblemen oplossen met behulp van deze indicatoren.

Draadloze

De LED gevormd als een satelliet de draadloze indicator is. Als dit lampje groen brandt, is het draadloze netwerk en gereed is voor gebruik. Als dit lampje groen knippert, is gegevensoverdracht plaatsvindt.

Bluetooth

De Bluetooth-indicator is een ovaal-vormige LED. Als dit lampje groen brandt, is de Bluetooth-functie ingeschakeld.

Caps en Num sloten

De caps lock-indicator wordt gevormd als een pijl met een "A", waarmee wordt aangegeven de caps lock is ingeschakeld. De pijl met een "1" binnen is de nummer lock-indicator, die aangeeft dat het aantal pad-functie kan worden gebruikt.

Station Indicator

De indicator van de schijf is een cilindrische vorm. Wanneer dit lampje groen brandt, betekent dit dat een schijf is in werking.

Macht en stand-by lampjes

De power-indicator is circulaire in vorm. Een groen lampje betekent dat de computer is ingeschakeld. De statusindicator van de stand-by wordt gevormd als een halve maan. Wanneer deze indicator groen is, is de computer in standby-modus. Als het groen knippert, is de computer invoeren of hervatten vanuit stand-by.

Batterij licht

De batterij-indicator wordt gevormd als een rechthoek. Wanneer het accu lampje groen brandt, de accu is in werking en heeft volledige bevoegdheid. Een knipperend licht groene batterij betekent de accu wordt opgeladen, maar heeft voldoende macht om functie. Een oranje batterij licht betekent dat de batterij wordt opgeladen, maar slinkt op macht. Als de batterij oranje knippert, moet de batterij opladen.