eMachines T5052 Motherboard specificaties

De eMachines T5052 is een Intel Pentium 4 gebaseerd systeem met verschillende uitbreidbare componenten. Vóórdat een van deze onderdelen kan worden uitgevoerd, moeten de specificaties voor het moederbord en het systeem bekend zijn zodat niet onverenigbaar randapparatuur zijn niet aangesloten. industriestandaard onderdelen eMachines meestal gebruikt voor hun computers, en de T5052 is geen uitzondering.

Grootte

Het moederbord gebruikt in de eMachines T5052 model is de grootte van een standaard mini-ATX. Dit betekent dat het kan worden verplaatst naar elke computergeval aanvaarden deze grootte moederbord, die de meerderheid van de gevallen beschikbaar. Omgekeerd, als de bestaande systeemkaart worden vervangen moet, een standaard Mini - of Mico-ATX moederbord zal passen in het geval van eMachines.

Processor (CPU) en Socket

De CPU dat standaard wordt met dit motherboard is de Intel HyperThreaded Pentium 4 van 3,06 GHz met een 533 MHz Front Side Bus. Het moederbord maakt gebruik van een LGA775-socket, die uiterst gemeenschappelijk is. Dit moederbord accepteert elke LGA775-processor die draait op een bus van 533 MHz.

Geheugen (RAM)

Het moederbord ondersteunt de DDR2 geheugen standaard lopende ter 533 MHz of DDR-4200. Het moederbord beschikt over twee geheugensleuven, voor een totaal van 2 GB capaciteit via twee stokken van 1 GB.

Chipset (Northbridge)

De northbridge chipset is de ATI Radeon Xpress 200. Het gaat hierbij om geïntegreerde graphics, evenals een PCI-E x 16-sleuf voor toekomstige grafische kaart upgrades.

Randapparatuur

Het moederbord is ook geïntegreerd SATA, winde, AC97 Audio, USB 2.0, 10/100 Ethernet, parallelle poort en een seriële poort.