eMachines T2245 moederbord problemenDe eMachines T2245 is een ouder model desktopcomputer vervaardigd door eMachines. Symptomen van moederbord problemen zijn verschillende en een machine die opsluit, weigert af te sluiten of niet herkend nieuwe hardware kunnen omvatten.

CMOS Clearing

De basis input/uitvoersysteem (BIOS)-applicatie, die is opgeslagen op het moederbord, configureert de computer op start up. De complementaire metal-oxide semiconductor (CMOS) is reservebatterij geheugen dat hardware-configuratiegegevens worden opgeslagen voor het BIOS. Soms, kunt wissen van het CMOS oplossen moederbord. Haal uw eMachine, dan raken de zaak naar de kwijting statische. Verwijder vervolgens het zijpaneel. Neem de muntwaarde batterij op het moederbord en wacht vijf minuten vóór vervangen en samenstellen van de machine terug. Zet de computer en druk op F2 om de BIOS-instellingen. Geef de tijd en datum en standaardwaarden, wijzigingen opslaat en afsluit.

Batterij vervanging/stuurprogramma-Updates

Als er fouten blijven optreden en uw computer toont de onjuiste tijd en datum, probeer de batterij vervangen. Ze meestal laatste ongeveer vijf jaar. Bovendien proberen de moederbord drivers bijwerken.

Vervanging van het moederbord

Als al het andere faalt, vervangt u het moederbord met een compatibel off-the-shelf eenheid. Sommige deskundigen adviseren ter vervanging van de voeding op hetzelfde moment. Na de installatie, voer BIOS setup zo het herkent de nieuwe hardware.