Een Yahoo mailadres wijzigen

Een Yahoo mailadres wijzigen


De enige manier om het "wijzigen" uw Yahoo! Mail-e-mailadres is om te registreren voor een nieuwe. U kunt annuleren uw zichtrekening en registreren voor een nieuwe Yahoo! Mail-account. Of, indien gewenst, u kunt houden en kunt u zich registreren voor een nieuwe account. Yahoo! Mail biedt nu ook e-mailadressen met de achtervoegsels van ymail.com en rocketmail.com, naast Yahoo.

Instructies

1

Inloggen om uw huidige Yahoo! Mail-account. U dit account annuleren en registreren voor een nieuwe Yahoo! Mail-account, pull-down het "Options" menu bovenaan ver rechts van uw e-mailscherm. Een nieuw scherm zal verschijnen. Klik op 'Accounts' in het menu aan de linkerkant.

2

Uitloggen van Yahoo! en sluit uw Internet browservenster volledig. Open uw browser en inloggen op Yahoo. Klik op de "Sign Up" knop. Vul in de velden voor uw naam, geslacht, verjaardag, land en postcode.

3

Kies een gebruikersnaam; Dit zal ook het voorvoegsel in uw e-mailadres. Klik op de knop "Controleren" om ervoor te zorgen dat het heeft nog niet genomen door een andere gebruiker. Maak en bevestig een wachtwoord voor uw nieuwe Yahoo! Mail-account. Selecteer twee beveiligingsvragen en respectieve antwoorden. Voer de code van de tekst in en klik op "Create Account". Yahoo! Mail stuurt u een verificatiecode naar uw nieuwe e-mailadres te bevestigen de gemaakte account. Kopieer en plak de code in het aangegeven veld op de bevestigingspagina opgenomen. Nadat u uw nieuwe account hebt bevestigd, kunt u beginnen met het gebruik van uw nieuwe e-mailaccount onmiddellijk.

Tips & waarschuwingen

  • Voorafgaand aan het annuleren van e-mailrekeningen, zorg ervoor dat iedereen wie u blijven overeenkomt wilt met uw nieuwe e-mailadres heeft. Ook worden ervoor dat u belangrijke berichten doorsturen naar een ander e-mailadres. Download alle bestanden en bijlagen die u wilt houden en ze opslaan op uw computer of een draagbare schijf. Dit zal de overgang naar uw nieuwe account een vlotte afspraak maken.
  • Als u van gedachten verandert en besluit dat u hetzelfde e-mailadres terug wilt, zul je voor re-vreemdelingenboek voor het weer. Alle mappen en bestanden die u hebt gehad zal eerder moeten opnieuw worden gemaakt. Merk echter op dat zodra u een account hebt geannuleerd, het e-mailadres dat u gewoon automatisch geannuleerd onder voorbehoud van beschikbaarheid wordt. Als iemand je slaat op het e-mailadres opnieuw wilt registreren, Yahoo! zal u op de hoogte dat het heeft genomen.