Een webpagina weergeven in de modus normaal scherm

Vier van de vijf grote webbrowsers--Internet Explorer, Firefox, Chrome en Opera--kunt u websites weergeven in zowel de normale als de schermvullende modus. Wanneer een website wordt weergegeven in de volledige schermweergave, vult de website het hele scherm, het blokkeren van alle andere vensters uit de weergave. Deze modus is vooral handig wanneer spelen van spelletjes en het kijken naar video's. Op elk gewenst moment, kunt u terugkeren naar het normale scherm in een van deze browsers met behulp van een van drie methoden.

Instructies

1

Druk op de "F11" knop modus volledig scherm afsluiten en teruggaan naar een normale scherm.

2

Verplaats de muis naar de bovenkant van het venster om de werkbalk wordt weergegeven, als het is ingesteld op automatisch verbergen. Klik op de "herstellen" knop omlaag, gelegen in het centrum van de drie vakken op de rechterbovenhoek van het venster om af te sluiten van de full-screen modus.

3

Klik op de knop "Sluiten", gelegen in de rechterbovenhoek van het scherm te sluiten van de browser. Dubbelklik op het pictogram van de browser op uw bureaublad, "Start" menu of snelle lanceringsbar te blazen van de browser in de modus normaal scherm.