Een webpagina kopiëren naar Word

Een webpagina kopiëren naar Word


Een webpagina kopiëren naar Microsoft Word is een beetje complexer dan Word de getrouwe kopie en plakken functie gebruiken en u mogelijk ondervindt bij het opmaken van uw inhoud correct wanneer u probeert de pagina naar uw Word-document kopiëren. Soms de opmaak niet overeen met de rest van uw document; bij andere gelegenheden houden niet het de oorspronkelijke opmaak wanneer u het nodig hebt. Word heeft een paar opties ingebouwd in uw opmaak nadat u plakt het in; wijzigen u kunt ook gebruik maken van de plakken speciaal functie voor extra opties.

Ingebouwde Plakopties gebruiken

Word probeert vaak te inhoud automatisch worden opgemaakt terwijl u het in een document, dat vaak meer een last dan een hulp kan worden geplakt. Gelukkig biedt Word ook meteen u verschillende plakken opmaakopties afhankelijk van hoe u wilt dat het document te zoeken. Nadat u uw tekst in uw document plakt, zoeken naar het pictogram van het Klembord dat wordt weergegeven aan het einde van de tekst die u net hebt geplakt. Klik om te zien van drie verschillende opties: "Opmaak van bron behouden," "Samenvoegen Opmaak" en "Keep tekst alleen." De eerste optie wordt de tekst geplakt, zoals het was op de webpagina, de tweede wordt de tekst zodat deze overeenkomen met de rest van uw document opgemaakt, en de derde de tekst duidelijk met helemaal geen opmaak geplakt. U kunt de muisaanwijzer over elke optie zonder erop te klikken om te zien een voorbeeld.

Speciale Plakopties gebruiken

De "Plakken speciaal" functie in Word heeft meer opties voor het plakken van inhoud, met inbegrip van één enkel voor webpagina's. In plaats van te klikken op "Plakken" of de gelijkwaardige toetsenbordkortere weg te gebruiken, klik op de pijl onder "Plakken" en kies "Plakken speciaal". Vanaf hier kunt u kiezen tussen HTML-indeling en niet-opgemaakte tekst. Ook ziet u opties voor of u gebruiken niet-opgemaakte Unicode wilt of niet. Unicode zorgt ervoor dat alle tekens en symbolen kunnen worden gebruikt, zoals tekens uit verschillende talen. In het verleden niet met behulp van Unicode tekens kunnen worden weergegeven als vierkantjes of vraagtekens, maar Word nu automatisch wordt Unicode gebruikt dus het maakt niet uit welke van de twee niet-opgemaakte opties die u kiest.