Een USB-Flash-stuurprogramma op een USB-poort aansluiten

Een USB flash drive is een klein, draagbaar geheugenapparaat gebruikt om de gegevensoverdracht gemakkelijk van de ene computer naar de andere. Het werkt net als een andere harde schijf, maar minder gigabytes aan gegevens worden opgeslagen. Om het gebruik van de flash drive met uw systeem moet u alleen aansluiten op een beschikbare USB-poort.

Instructies

1

Een beschikbare USB-poort op uw computer te identificeren. Een USB-poort is ruwweg de helft een duim breed en een kwart-inch lang. Er is een trident uitziende pictogram ernaast afgedrukt. Dit is de universele USB data poort pictogram.

2

Verwijder de cover vorm de USB flash drive. Meest Sticks hebben een soort van dekking via de poort van de verbinding, het beschermen tegen stof en ander vuil.

3

Plaats het USB-flashstation in de USB-poort die u geïdentificeerd. In een moment stelt de computer dat het heeft ontdekt een nieuwe verwisselbaar apparaat.

4

Toegang tot uw USB flash drive. Klik op "Start" en "Computer" en dubbelklik op het pictogram verwisselbare apparaat. Dit is uw flash-drive en het venster dat opent functies alle inhoud die momenteel zijn opgeslagen op het apparaat.