Een Tumblr Account opnieuw te activeren?

Een Tumblr Account opnieuw te activeren?


Micro-bloggen website Tumblr kunt maken als veel blogs als u onder uw account wilt en u om het even welk van uw secundaire blogs kunt zonder uw primaire blog--die u maakt wanneer u zich aanmeldt; echter, als je je hele account verwijdert, elke blog, de post en de hoeveelheid gegevens die zijn gekoppeld aan die account is permanent verwijderd en kan niet worden opgehaald.

Vanaf vers

Hoewel u een verwijderd account met alle inhoud intact kan niet activeren, kunt u Tumblr met hetzelfde e-mailadres die u eerder voor de verwijderde account gebruikt opnieuw en opnieuw de URL van uw verwijderde blog als niemand anders het heeft genomen omdat u uw account verwijderd. Uw blog posts en beelden van de verwijderde account zijn echter nog steeds verdwenen.

Een andere optie

In plaats van het verwijderen van je gehele account dat kunt u een wachtwoord plaatsen op een blog die u nu niet gebruikt, maar in de toekomst kan hergebruiken, die kun je de URL, maar voorkomt u dat andere gebruikers van de Tumblr zien of interactie met de blog gekoppeld. U kunt het instellen van een wachtwoord onder het menu instellingen - dit zal alleen werken op secundaire blogs, niet de primaire blog; de primaire blog blijft altijd openbaar.