Een teller toevoegen aan een Website met behulp van Microsoft Publisher

Een teller toevoegen aan een Website met behulp van Microsoft Publisher


U kunt het bijhouden van het aantal bezoekers naar uw website door een bezoekersteller toevoegen aan zijn ontwerp voorafgaand aan publiceren met behulp van unieke HTML-code door middel van een aantal online middelen beschikbaar.

Instructies

Selecteer uw bezoekersteller

1

Open uw internetbrowser en bezoek een site dat aanbiedingen bezoekerstellers (ook bekend als Webtellers) kostenloos zoals: http://www.hit-counts.com/, http://freelogs.com/ of http://www.e-zeeinternet.com/. Of voer een web zoeken naar "hit counter" via uw favoriete zoekmachine zoals Google, MSN of Yahoo--te sorteren door honderden van de resultaten op uw eigen.

2

Selecteer een ontwerp compatibel met uw websiteontwerp en inhoud, en vervolgens registreren als u wilt een teller te maken door de juiste HTML-code te genereren.

3

Zodra de HTML-code wordt gegenereerd voor de bezoekersteller die u hebt geselecteerd, Markeer de code en het kopiƫren (bewerken > kopiƫren) of (ctrl-c).

Item toevoegen in Microsoft Publisher

4

Open uw webpagina werken in Microsoft Publisher.

5

Klik in de buurt van de onderkant van de pagina en op (invoegen > Geavanceerd) en selecteer "HTML" of "HTML-codefragment" (afhankelijk van uw versie van Publisher).

6

Opnieuw aanpassen uw curseur naar waar u wilt invoegen van de teller, klikken en plakken (bewerken > plakken) of (ctrl-v). Opmerking: U moet Selecteer een plek tussen de < body > en < / body > tags.

7

Klik op "ok", opslaan en publiceren van uw pagina. Presto! U moet een werkende teller.

Tips & waarschuwingen

  • U kan kiezen voor een onzichtbare bezoekersteller, zodat het aantal bezoekers is niet aan de publieke belangstelling getoond.
  • In sommige gevallen helpt het om een rechthoek waar u de bezoekersteller op uw webpagina in Publisher geplaatst. In dit geval na selecteert u "invoegen > html," een prompt venster zal openen voor u plak de code in het vak. Vervolgens druk op 'OK'.
  • Uw web-pagina bekijken door te klikken op 'Bestand > Voorvertoning' voordat u de site publiceert, om te zien of de positionering van de teller op doel.
  • Doe je onderzoek! U moet niet te betalen voor het registreren voor toegang tot een bezoekersteller HTML-code. Er zijn tal van gerenommeerde middelen beschikbaar kostenloos. Er zijn ook gratis en betaalde diensten kunt u overwegen om voor het bijhouden van statistieken en het genereren van rapporten over uw website verkeer zoals: http://www.statcounter.com/ of http://www.ritecounter.com/.