Een station toewijzen aan een website

Een station toewijzen aan een website


Net als u een gedeelde netwerkmap aan een stationsletter op uw computer toewijzen kunt, kunt u ook een website via FTP (File Transfer Protocol) toewijzen als een netwerklocatie. Dit kan vereenvoudigen bestandsoverdracht en website onderhoud uit te voeren omdat het elimineert de noodzaak voor een FTP-programma van derden. In plaats van het nodig om in te loggen op uw website met behulp van een FTP-client, kunt u gewoon slepen en neerzetten van bestanden van en naar uw toegewezen netwerklocatie, alsof het een fysiek station.

Instructies

1

Open Windows Verkenner door "explorer.exe" uit te voeren vanuit het dialoogvenster uitvoeren. Kun je het dialoogvenster uitvoeren door te drukken op de "Windows"-toets en de letter "R" op hetzelfde moment. Typ "explorer.exe" in het beschikbare tekstgebied, en druk op "Enter".

2

In Windows Verkenner, klik op het menu "Extra" in de buurt van de top, en selecteer de optie "Kaart Network Drive". Dit zal openen in het dialoogvenster netwerkverbinding maken.

3

Klik op de link waarmee u verbinding maken met een netwerkserver of website, gelegen onder de vakken Station brief en map selectie. Dit kan worden vermeld als "ondertekenen omhoog voor online opslag of verbinding maken met een netwerkserver" of "Verbinding maken met een website die u gebruiken kunt voor het opslaan van uw documenten en afbeeldingen," afhankelijk van uw versie van Microsoft Windows. Hiermee opent u de "Add Network Place Wizard."

4

Klik op de knop "Volgende" op de Wizard netwerklocatie toevoegen. Wanneer u wordt gevraagd te kiezen waar de netwerklocatie maken, klik op 'Kies een ander (of aangepaste) netwerklocatie' en klik vervolgens op "Volgende".

5

Typ uw FTP-adres in het Internet of een netwerk adres tekstgebied, en klik op "Next." Meestal zal dat "ftp://www.yourdomain.com" of "ftp://ftp.yourdomain.com," waar "/ uwdomein /" is de naam van de website die u probeert te openen. Uw FTP log-in informatie kan worden verkregen door contact opnemen met uw domein hostingservice.

6

Als uw FTP anoniem aanmelden kunt, controleert u of dat de 'Anoniem aanmelden' is aangevinkt. Als uw FTP een gebruikersnaam en wachtwoord vereist, schakelt u het selectievakje 'Anoniem aanmelden' en typ uw gebruikersnaam in het verstrekte tekstgebied en klik op "Next."

7

Typ een naam voor deze netwerklocatie en klik op "Volgende".

8

Zorg ervoor dat de "Open deze netwerklocatie wanneer ik op Voltooien klik" is aangevinkt. De eerste keer die de netwerklocatie wordt geopend, zal u worden gevraagd om uw FTP wachtwoord. De netwerklocatie zijn nu toegankelijk vanuit deze Computer of vanuit Windows Verkenner.

Tips & waarschuwingen

  • Terwijl een website toewijzen aan een netwerklocatie niet het een stationsletter zoals een netwerkstation geeft, kan de netwerklocatie worden geselecteerd als een station van de meeste toepassingen en net als een station gebruikt. Wenst u een stationsletter, er zijn verschillende gratis programma's waarmee ware stationstoewijzing naar een websiteadres, zoals NetDrive (zie sectie bronnen).