Een refererende sleutel toevoegen aan MySQL

Een refererende sleutel toevoegen aan MySQL


MySQL is een gratis database-server gebruikt voor het maken van dynamische webpagina's. Refererende sleutels koppelen aan een primaire sleutel in uw tabellen. Deze sleutels zijn kolommen in de tabellen van uw MySQL. Ze koppelen gerelateerde records in afzonderlijke tabellen (bijvoorbeeld een klant gekoppeld aan een order in de tabel van een afzonderlijke "orders"). U maakt de refererende sleutels met behulp van de MySQL-console met de database-engine is opgenomen.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en klik op "Alle programma's." Klik op "MySQL" en klik vervolgens op "MySQL Workbench" om uw belangrijkste console te openen.

2

Klik op de "SQL Script bewerken" in het venster van de hoofdconsole van. Hiermee opent u een SQL-editor waar u de refererende sleutel.

3

Typ de volgende code in de editor:

wijzigen tabel tabelnaam beperking key_name refererende sleutel toevoegen

referenties tbl_name primary_key

In de eerste regel wordt de refererende sleutel. "Table_name" vervangen door de naam van de tabel. "Key_name" is de naam van de kolom in de tabel die u wilt instellen als de refererende sleutel. De tweede regel is de primaire sleutel informatie te koppelen aan de refererende sleutel. "Tbl_name" vervangen door de tabel met de primaire sleutel en de "primary_key" met de naam van de primaire-sleutelkolom.

4

Klik "Run" om uw SQL-instructie uitvoert. De refererende sleutel wordt gemaakt, en uw tabellen zijn ingesteld met de gekoppelde kenmerken.