Een parallelle USB-stuurprogramma installeren

Een parallelle USB-stuurprogramma installeren


Een oudere stuk van hardware die een parallelle poort verbinding maakt met een computer met een nieuwere computer moet een adapter voor de parallelle kabel, wijten aan het feit dat de nieuwe computers niet langer hebben parallelle poorten. De adapter kunt het signaal van een parallelle kabel converteren naar USB-kabel; echter zonder een geïnstalleerd stuurprogramma voor de adapter, is het apparaat niet gonna functie omdat de computer niet weten hoe om goed te functioneren en lezen van het apparaat.

Instructies

1

Plaats de installatie-CD van het stuurprogramma die bij de adapter wordt geleverd na het aansluiten van de adapter en drijven op de hardware aangesloten.

2

Lees en accepteer de gebruiksrechtovereenkomst. U zijn niet toegestaan het stuurprogramma te installeren als u de gebruiksrechtovereenkomst niet accepteert.

3

Klik op "Volgende" te laten zowel de naam van de installatie en de locatie als de standaardinstellingen. Wijzigen van de instellingen kan van de computer onvermogen om het stuurprogramma te detecteren en correct gebruik van de adapter opleveren.

4

Klik op "Install". Wacht totdat de installatie is voltooid.