Een onvolledige Google Chrome installeren

Google Chrome is een webbrowser beschikbaar voor meerdere platforms en ontwikkeld door Google. In veel gevallen een onvolledige installatie is te wijten aan een tijdelijke fout met de Internet-verbinding, de servers van Google of het PC-systeem en gewoon opnieuw proberen de procedure zal volstaan om het te bevestigen. Voor hardnekkige problemen, kunnen verschillende stappen voor probleemoplossing worden geprobeerd, waaronder probeert de setup-procedure opnieuw vanaf nul.

Google Chrome verwijderen

Browser van het Chroom kan gedeeltelijk geïnstalleerd zijn, afhankelijk van hoe ver de setup-proces kreeg voordat het werd onderbroken. Een gedeeltelijke installatie kan problemen veroorzaken, dus zorg ervoor dat het heeft geveegd voordat opnieuw vanaf nul. Om dit te doen, navigeer via het menu "Start" en selecteer het "Control Panel". Klik op de koppeling "Een programma verwijderen", kijk dan voor een vermelding van de 'Google Chrome'. Als deze bestaat, selecteer het en klik op de knop "Verwijderen". Volg de instructies op het scherm om het verwijderen van Google Chrome uit het systeem te voltooien.

De installatie opnieuw proberen

Met alle sporen van Google Chrome verwijderd, probeert u de installatie opnieuw. Bezoek de website van de Google Chrome (google.com/chrome), klik op 'Download Google Chrome' en volg de instructies op het scherm. Wachten voor het software-installatieproces te voltooien voordat u andere websites of programma's op uw systeem. Als de installatieprocedure is voltooid, wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Als de installatie voltooid opnieuw mislukt is, is er mogelijk een probleem met uw webbrowser of uw computer.

Download de Standalone Installateur

Als een alternatieve methode voor het installeren van Chrome, download de standalone installateur die kan worden gevonden bij google.com/support/installer/bin/answer.py?answer=126299 & & hl = nl. Dit is een officiële pakket vrijgegeven door Google en kan werken als u problemen met het standaard installatiepakket ondervindt. Nadat het bestand is overgebracht naar de vaste schijf, lanceer het van een administrator-account en start u de wizard voor het installeren van Chrome.

Verdere probleemoplossing

Een aantal factoren kan voorkomen dat Google Chrome installeren met succes. Er zijn een aantal trucs om te proberen te omzeilen van het probleem--duidelijk de cache van uw webbrowser, probeert de installatie vanuit een andere browser, of start Windows in de veilige modus (druk op de "F8" toets tijdens het opstarten systeem om het menu 'Veilige modus'). Meer hulp en bijstand is beschikbaar in de Google Chrome Help pagina's (google.com/support/chrome), u zowel officiële handleidingen en tutorials vindt, alsmede een gebruikersforum die u gebruiken kunt om te zoeken voor problemen vergelijkbaar met de jouwe of start een nieuwe draad als het probleem al niet is gedekt.