Een leuke SMS kostenloos verzenden

Een leuke SMS kostenloos verzenden


Als uw mobiele telefoon niet beschikbaar is, of u wilt Verras een vriend met een SMS-bericht van mysterie, kunt u SMS-berichten snel en veilig met behulp van gratis online diensten. SMS-bericht worden geaccepteerd door alle grote luchtvaartmaatschappijen en iedereen kan hen ontvangen als hun telefoons deze mogelijkheid hebben.

Instructies

1

Selecteer een gratis SMS-site. Veel gratis SMS-berichten van sites kunnen worden gevonden door te zoeken online en meestal kunt u elementaire berichten sturen naar het bestemmingsnummer van uw. Of probeer een site genaamd Oh niet vergeten (http://ohdontforget.com), waarmee extra opties bij de registratie, zoals herinnering tekstberichten. Sommige e-mailproviders, zoals Yahoo!, bieden ook gratis SMS berichtendiensten, hebt u een e-mailaccount.

2

Voer het bestemmingsnummer. Aangezien veel van deze SMS berichtdiensten de mogelijkheid om berichten te verzenden naar buitenlandse mobiele telefoons hebben, moet u selecteren of de landcode input om de boodschap goed. Raadpleeg iedere specifieke werkplek instructies voor internationale codes.

3

Voer eventuele aanvullende informatie die vereist is. Afhankelijk van welke SMS-dienst die u kiest, u kan worden verplicht voor het invoeren van extra informatie, zoals de drager van het bestemmingsnummer, of de naam van die is het verzenden van het bericht.

4Een leuke SMS kostenloos verzenden


Uw vrienden of familie kunt berichten ontvangen alsof ze zijn verzonden vanaf een andere telefoon.


Schrijf uw bericht. Typ wat u wilt dat de andere persoon kunt ontvangen, maar wel dat deze berichten zijn beperkt in de lengte, net als wanneer je de telefoon gebruiken. Er is meestal een tekenteller aan de onderkant van het vak om te laten zien hoeveel extra tekens u nog kunt invoeren.

Tips & waarschuwingen

  • Controleer het doelnummer--u wilt niet te verrassen een vreemdeling met de tekst van een mysterie.
  • Sommige gratis SMS-berichten van sites vereisen registratie--wees op uw hoede van wat de inschrijvingsvoorwaarden, of als de registratie zal leiden tot spam mail.