Een korte Code invoegen in een WordPress pagina

Een korte Code invoegen in een WordPress pagina


Veel WordPress plug-ins bieden korte codes waarmee u typt uit een eenvoudige regel code om de plug-in werk in uw posten WordPress en pagina's. Premium WordPress thema's bevatten meestal korte codes ook, en deze vereisen geen een plug-in om te werken. Korte codes bestaan uit een naam en soms ook eigenschappen en instellingen. De naam zegt WordPress welke shortcode zoekt terwijl de eigenschappen en instellingen informatie doorgeven in de korte code zoals gebruikersnamen, adressen of getallen. Wanneer u een pagina bewerkt, kunt u deze rechts in het vak redacteur toevoegen.

Instructies

1

Ga naar "Instellingen", en zoek de link onder "Settings", die overeenkomt met de naam van de invoegtoepassing die u wilt opzoeken. Kijk voor de invoegtoepassing die toegevoegd van de functionaliteit voor de korte code die u wilt gebruiken. Bladeren van de pagina-instellingen voor die plug-in voor informatie over hoe u haar korte codes gebruikt. Moet u de naam weet van de short code en de bijbehorende eigenschappen, als er om het even welk. Korte codes als volgt uitzien:

[naam van de eigenschap = "instelling"]

Als een thema dat kwam met ingebouwde korte codes gebruikt, lees de documentatie om te zoeken naar de namen van haar korte codes.

2

Navigeer naar 'Pagina's ' in de WordPress dashboard. Klik op de titel van een pagina die u wilt bewerken, of klik op de knop "Nieuwe pagina" om een nieuwe pagina te maken. Het tabblad "Visuele" boven het vak redacteur om ervoor te zorgen dat u aan het bewerken bent in de "Visuele" modus.

3

Typ uw korte code in het vak redacteur uit waar u het wilt plaatsen op de pagina. Soms moet u alleen een lege pagina met de shortcode. Gebruik alle beschikbare eigenschappen die u die op de plug-in de instellingenpagina gevonden als u ze nodig hebt. Bijvoorbeeld, een korte code van de kaart als volgt uitzien:

[mapplugin adres = "1234 Main St Pleasant stad NY"]

Klik op de blauwe 'Update' of 'Publiceer' knop om te werken of de pagina te maken.

Tips & waarschuwingen

  • Ontdek via de plug-in de instellingenpagina of de thema's documentatie of of niet u de shortcode met de klik van een knoop kunt toevoegen. Niet alle plug-in of thema programmeurs knoppen in het dialoogvenster editor maken, maar de knoppen maken het gemakkelijk om toe te voegen de shortcode met een enkele klik.