Een draadloze sleutel uit een niet-actieve partitie herstellen

Een draadloze sleutel uit een niet-actieve partitie herstellen


Zonder een draadloze sleutel zult u geen verbinding maken met een bepaald draadloos netwerk. Als dit uw thuisnetwerk is kunt u vaak de netwerksleutel vinden op een sticker op de draadloze router zelf. Echter, als dit niet voor uw thuisnetwerk is of u geen die sticker op uw router hebt, u wellicht uw computer voor de draadloze sleutel zoeken. Als de sleutel is opgeslagen in een niet-actieve partitie, kunt u gemakkelijk navigeren naar waar het opgeslagen en herstellen.

Instructies

1

Klik op de knop "Start" op de linkerhand van de onderkant van uw scherm.

2

Klik op 'Mijn Computer'. Dit ziet u aan de rechterkant van de lijst die bevolkt. Het zal in een donker blauwe gedeelte van het menu. Links-klik één keer om het te activeren.

3

Dubbelklik op uw niet-actieve partitie in dit menu. U wilt weten wat de stationsletter is om te openen; Als u niet ziet dat deze hier vermeld moet u een brief aan het toewijzen in Schijfbeheer. U kunt Schijfbeheer vinden in het Configuratiescherm > Systeemwerkset > Schijfbeheer. Klik rechts op het station een letter toe te wijzen.

4

Navigeer door uw schijf aan waar u de sleutel hebt opgeslagen. Dit zal zo in een tekstindeling kun je ofwel naar de map waar je weet dat u het heeft opgeslagen, of u kunt gewoon een zoekopdracht uitvoeren door op de "F3 in"-toets te drukken en het invullen van de informatie. Klik op "Documenten" en vul dan de naam van het bestand dat u de sleutel onder hebt opgeslagen, drukt u op enter en het systeem zoekt voor u.

5

Dubbelklik op het bestand en het zal openen. Kopieer uw draadloze sleutel door markeren, rechts te klikken en te selecteren van de 'Copy'. Nu u zal zitten kundig voor Ga terug naar uw primaire actieve schijf en plak deze op een andere word-bestand er of gewoon plakken rechts in het scherm van uw draadloze verbindingen.

Tips & waarschuwingen

  • Vindt u uw draadloze sleutel binnen uw draadloze router, ook. U kunt gaat u naar de website van de fabrikant of geef ze een gesprek om erachter te komen hoe u kunt inloggen op de router en dat de informatie. Dit is een veel eenvoudiger stap vervolgens uw hele partitie voor één bestand te zoeken.
  • U hoeft niet uw niet-actieve partitie om actief te maken voor deze taak. De "actieve" partitie is alleen het vertellen van de computer welke partitie te schoen-opwaarts. Als u uw niet-actieve partitie actief maken kunt u omhoog beëindigen verlammende van uw computer, waardoor het onvermogend voor schoen helemaal.