Een Dell Modem-stuurprogramma installeren in Windows XP

Het stuurprogramma voor uw modem van Dell is het computerprogramma waarmee Windows XP en uw modem met elkaar communiceren. Zonder dit programma op uw computer zijn geïnstalleerd, is Windows XP niet zelfs herkennen dat uw modem bestaat. Het stuurprogramma voor uw Dell-modem installeren in Windows XP is zo simpel als het uitvoeren van een specifiek bestand gebaseerd op precies welk model van de modem die u bezit.

Instructies

1

Open uw webbrowser en ga naar de Dell 'Stuurprogramma's en Downloads' website, vermeld in de sectie verwijzingen.

2

Klik op de groene "Selecteer Model" knop en zoek de Windows XP-stuurprogramma voor uw modem van Dell op basis van het modelnummer. Het modelnummer vindt u op voor- of achterzijde van de modem.

3

Klik op de "Download" link om te downloaden van het stuurprogramma van uw Dell-modem naar desktop van Vensters XP.

4

Dubbelklik op het modemstuurprogramma van Dell.

5

Klik op "Extract" om het Dell-modemstuurprogramma installeren in Windows XP.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw modem van Dell is het bijhouden van uw Windows XP-computer toegang tot het Internet helemaal, bent je nog steeds niet pech als het gaat om het downloaden van dit stuurprogramma. Download het stuurprogramma op een openbare computer op een plaats zoals de bibliotheek, overdracht op een USB-flashstation of diskette en breng het huis en uitvoeren op uw computer. U kon ook downloaden van het bestand op een computer bij een vriend het huis en het huis krijgt door het zelfde proces.