Een Dell-Computer terugzetten naar fabrieksinstellingen?

Herstellen of herstellen van die een apparaat naar de fabrieksinstellingen wil meestal staat vóór gebruik de computer herstellen. Op een Dell, zou dit betekenen voor het volledig wissen van alle geïnstalleerde toepassingen, gedownloade gegevens en geconfigureerde instellingen. U kan proberen te verwijderen en te desinstalleren van alle toepassingen en instellingen, maar dit nog steeds niet vrij zou de "Fabrieksinstellingen"--een volledig vers station. Om echt een computer te herstellen naar de fabrieksinstellingen, moet u de vaste schijf opnieuw formatteren en opnieuw installeren van het besturingssysteem vanaf nul met behulp van uw cd of DVD operating system.

Instructies

1

Plaats van de OS schijf in de optische-schijfeenheid van de computer van de Dell en herstart. Na de Dell plons zeef, pers ieder toonsoort voor schoen vanuit naar de schijf.

2

Omzeilen van het welkomstscherm (door hitting "Enter"), ga akkoord met de gebruikersovereenkomst na lezing en voer uw serienummer, indien nodig.

3

Selecteer een "Custom" installatie.

4

Selecteer uw huidige OS-partitie en verwijder deze, volgens de instructies op het scherm gepresenteerd. De partitie zal worden vervangen door niet-toegewezen ruimte. Maak een nieuwe partitie van deze vrije ruimte, de instructies op het scherm te volgen.

5

Selecteer deze nieuwe partitie als de bestemming van de installatie.

6

Volg de overige instructies gepresenteerd op het scherm om de installatie te voltooien. Wanneer u klaar bent, zal de computer rebooten. Het systeem zal lanceren in het besturingssysteem, alsof het gloednieuwe, de lancering van het OS voor de eerste keer.