Een categorie 5 op een stopcontact aansluiten

Een categorie 5 (Cat5) kabel is een soort Ethernet-verbinding. Categorie 5 Ethernet stopcontacten worden gebruikt om computers, hubs, video game systemen en andere genetwerkte elektronische apparaten verbinden met een bekabeld netwerk ingebouwd in een structuur. Ethernet-kabels lijken op telefoonkabels, maar met iets grotere aansluitingen met meer pinnen. Als u ooit een telefoonkabel aangesloten hebt, bent u goed uitgerust aan een Ethernet-kabel van categorie 5 sluit aan op een wandcontactdoos.

Instructies

1

Bekijk de categorie 5 Uitlaat om te bepalen van de richting van de aansluiting. De meeste verkooppunten worden geïnstalleerd met de draad aansluitingen aan de bovenkant.

2

Steek de connector van de Cat5-kabel in het gat. Controleer of de aansluitingen van de draad op de kabel overeenkomen met de verbindingen in de aansluiting.

3

Duw de kabel totdat u een klik hoort. De klik is van de vergrendeling bar op de bodem van de verbindingslijn met de inkeping op het stopcontact.

Tips & waarschuwingen

  • Aan de kabel te verwijderen, druk op de vergrendeling clip aan de onderkant van de connector en trek de connector recht uit het stopcontact.
  • Trek niet aan op de kabel zonder blokkering eerst de vergrendeling clip op de connector. Je zou kunnen trekken de kabel uit de connector.