Een Apple Mac Laptop verbinding te maken met het Internet Via een Linksys Wireless-G USB Network Adapter

Een Apple Mac Laptop verbinding te maken met het Internet Via een Linksys Wireless-G USB Network Adapter


Hebt u een Apple-computer die geen luchthaven mogelijkheden, zou je voelt buitengesloten van de draadloze lus. De meeste Macs komt met een ingebouwde in Airport-kaart, maar als uw Airport-kaart is niet goed werken, kunt u een Linksys Wireless G USB adapter gebruiken voor toegang tot het Internet. De meeste gebruikers niet de Wireless-G adapter om goed te gebruiken omdat zij niet over de juiste software op hun computer is geïnstalleerd.

Instructies

1

Sluit de Linksys Wireless USB-adapter op een beschikbare USB-poort op uw Mac.

2

Klik op de "Apple" teken op de bovenkant van uw "Finder" en selecteer "System Preferences" van de keuzes. Klik op de knop 'Netwerk' te openen de netwerkvoorkeuren.

3

Klik op de kleine "+" teken in het onderste gedeelte van de linkerhand van het venster om te zien of uw USB-adapter wordt herkend door uw computer. Als de adapter wordt herkend, slaat u stap 3.

4

Ga naar de website van de Linksys via een bekabelde verbinding van uw kabelmodem, en download de nieuwste firmware en installatiesoftware voor uw apparaat. Installeren van de software door te dubbelklikken op het pictogram van de installatie van de software, en vervolgens herstarten uw computer.

5

Klik op de "Create" knop op de onderste rechterkant van het venster 'Netwerk' en selecteer uw Linksys-adapter in de linker kant van het venster. Uw adapter scant de netwerken in uw buurt en verbinding maken met een beschikbaar.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd werk uw firmware te krijgen van de beste Internet-connectiviteit.