Een andere gebruikersnaam toewijzen aan een snelkoppeling naar het programma

Een andere gebruikersnaam toewijzen aan een snelkoppeling naar het programma


Heb je verschillende gebruikers op één computer? Misschien een gebruiker soms moet uitvoeren van een bepaald programma met hun gebruikersnaam, maar wil niet af te melden van de huidige gebruiker om welke reden. Volgt zal u tonen hoe een andere gebruikersnaam toewijzen aan een snelkoppeling naar het programma. Hierdoor zal de andere gebruiker uit te voeren van het programma onder hun gebruikersnaam.

Instructies

1

Klik op "Start" en klik vervolgens op 'Mijn Computer'. Alternatief, tweemaal klikken "My Computer" vanaf uw bureaublad.

2

Dubbel klik op het station waarop Windows is geïnstalleerd op uw computer. Dit zal meestal, uw C-schijf.

3

Dubbel klik op de map "Program Files".

4

Dubbel klik op de map van het programma dat u wilt toewijzen aan de naam van de gebruiker. Klik met de rechtermuisknop het uitvoerbare bestand van het programma en klik op "Snelkoppeling maken."

5

Klik met de rechtermuisknop uw nieuwe snelkoppeling en klik op 'Eigenschappen'. Van het programma "Eigenschappen" dialoogvenster wordt geopend.

6

Klik op de "Kortere weg" tab. Klik op 'Geavanceerd' en schakelt u het selectievakje voor "Met andere referenties uitvoeren."

7

Klik op "Apply" en "OK."

Tips & waarschuwingen

  • Uitvoerbare bestanden hebben de bestandsextensie. EXE.
  • Wanneer voor "Uitgevoerd met verschillende referenties" is gecontroleerd u klikt u met de rechtermuisknop op het programmabestand en klikt u op "Uitvoeren" en geef op welke gebruikersnaam te gebruiken.