Een adresboek kopiëren naar een nieuwe Yahoo E-mail Account

Wanneer u een nieuw e-mailaccount met Yahoo! maken, moet u waarschijnlijk uw adresboek worden overschreven. Yahoo Mail heeft een optie waarmee u adressen kunt importeren vanuit uw andere e-mail accounts, dat u de tijd die nodig is bespaart voor het handmatig invoeren van de e-mailadressen.

Instructies

1

Ga naar Yahoo en naar uw Yahoo emailaccount met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.

2

Klik op de knop "Contactpersonen", gelegen tussen het "Prullenbak" en uw e-mailmappen op het linker paneel aan de linkerkant van het venster van Yahoo email.

3

Klik op de knop "Tools" in het menu aan de bovenkant van de pagina "Contactpersonen", en selecteer vervolgens 'Import' in het drop-down menu.

4

Selecteer het e-mailprogramma waaruit u wilt kopiëren van een adresboek. Als u uw andere e-mailclient vermeld niet ziet, klikt u op "Anderen."

5

Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw andere e-mailclient in de vormen naast 'E-mail adres' en 'Wachtwoord'.

6

Vink het vakje naast de verklaring van toestemming van Yahoo! Yahoo machtiging toegang tot uw account te geven. Klik op "Doorgaan".

7

Selecteer de contactpersonen die u wilt importeren van uw andere e-mailaccount. Vink het vakje naast elk e-mailadres wilt u of klikt "Alles selecteren" als u wilt kopiëren van elk adres. Klik op "Importeren."

8

Schakel het selectievakje naast de contactpersonen die u wilt stellen van uw nieuwe e-mailadres en klik op "Finish". Yahoo zal de gebruikers verzendt u een e-mailbericht van uw nieuw adres geselecteerd. Als u niet wilt om te waarschuwen iedereen van uw nieuwe e-mailadres, klikt u op "Skip kennisgeving & Just importeren."