DVR PC software

PC DVR software kunt u zet uw PC in een digitale Video Recorder (DVR). U kunt verschillende programma's opnemen en ook het uitvoeren van functies zoals terugspoelen, te onderbreken of te snel vooruitspoelen.

Functies

PC DVR software wordt geleverd met een programmagids waarmee u zoeken naar uw favoriete programma. De software zal dan tonen wanneer de show begint. Een andere mogelijkheid die deze software biedt is dat het kunt u gebruik maken van uw smartphone of personal digital assistant (PDA) als een afstandsbediening. U kunt het uitvoeren van functies zoals verhogen of verlagen van het volume en het wijzigen van kanalen.

Inhoud van de programmering

De software bevat verschillende categorieën van de programmering. U kunt vinden en record films in categorieën zoals romantiek, komedie en horror. U kunt ook sporten van categorieën zoals basketbal, honkbal en voetbal opnemen.

Technische ondersteuning

Fabrikant van de PC DVR-software biedt technische ondersteuning als u een probleem hebt met de software. U kunt het bedrijf te bellen en spreken met een medewerker van de technische support. Een andere manier om een antwoord op uw probleem is door het indienen van een ticket op de website van de vennootschap.