Dragon Fable Games

Dragon Fable Games


"Dragon Fable" is een online fantasie role-playing game gemaakt, ontwikkeld en bijgewerkt door de Artix Entertainment company. Ontwikkeld als een prequel van hun succesvolle en populaire "AdventureQuest" serie, voort dit spel bouwt op de lore en de tekens die u kent uit eerdere games wellicht.

Dragon Fable: Prequel AdventureQuest

"Dragon Fable" is een volledig geanimeerde browsergebaseerde role-playing game, wat betekent dat er zijn geen bestanden om te downloaden. Het doel is om te maken een volledig aanpasbare karakter en verken de wereld, die de ontwikkelaar breidt en updates per week, het toevoegen van nieuwe avonturen en quests. Gelijkaardig aan spelletjes zoals "World of Warcraft", de nadruk ligt op de speler versus milieu, kerkers, multiplayer gevechten en zoekende voor ervaring en beloningen. Vrij om te spelen, dit online spel snel groeit in populariteit.

AdventureQuest

"AdventureQuest" is eigenlijk een vervolg op "Dragon Fable," Hoewel het eerst werd uitgebracht. Het is een account gebaseerde browser RPG die gebruikmaakt van eenvoudige animatie van de flits en een actiegerichte fantasie plot dat voorziet in snelle uitbarstingen van spelspel. Kies uit diverse verschillende karakterklassen, zoals Ninja, Wizard of Vampire Slayer, en dan doen strijd tegen meer dan 600 verschillende soorten monsters, vinden veel wapens en armor langs de weg. Gratis en leuk om te spelen met vrienden, dit spel is still going strong, zelfs na de release van "AdventureQuest Worlds" en "Dragon Fable."

AdventureQuest werelden

"AdventureQuest Worlds" is Artix Entertainment's browser-gebaseerde Massive multiplayer online role-playing game (MMORPG) gevestigd in de dezelfde fantasie lore als "AdventureQuest" en "Dragon Fable." Deze keer, ligt de nadruk op het multiplayer aspect van het spel; u kunt op veel verschillende manieren communiceren met vreemden, evenals de vrienden, met behulp van een gratis account. U kunt ook uw account en een lidmaatschap, dat u toegang geeft tot exclusieve niveaus en wapens, en het is ook een manier om extra in-game currency. Doordat de afgevaardigde items en karakters veel krachtiger, en sinds MMORPGs vaak hebben een interessantere concurrentieomgeving, betalen om te spelen dit spel Artix is veel meer verleidelijk dan hun andere "Dragon Fable" serie spellen.

Andere Games Artix

Met "Dragon Fable" en de "AdventureQuest" serie zijn zo populair, dat het is niet verwonderlijk als Artix uitgebracht meer titels in de toekomst, maar als je moe van het wachten voor die nieuwe uitbreidingen worden vrijgegeven, heeft Artix ook verschillende andere browser gebaseerde spellen kun je in de tussentijd. "MechQuest" is een sci-fi Avontuur RPG waarmee je bouwen en aanpassen van de slag bij robots. "EpicDuel" is een gratis MMORPG gebaseerd in een PvE speler en is voornamelijk gericht op dueling anderen online. "WarpForce" is een ander sci-fi spel waarmee u bij het verkennen van een intergalactische wereld en slag buitenaardse krachten.