Draadloze Acer Aspire 4530 stuurprogramma installeren

Bij het gebruik van de Acer Aspire 4530, is het belangrijk om te blijven op de top van uw stuurprogramma-updates. Deze stuurprogramma's ervoor zorgen dat de computer is in staat om te begrijpen en uitvoeren van alle aangesloten hardware. De stuurprogramma's vereist een Internet-verbinding van elk type, dus het is mogelijk om te downloaden en installeren van de driver met een draadloze netwerkverbinding.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op het pictogram voor de draadloze in de lagere, juiste hoek van het bureaublad en kies "Beschikbare draadloze netwerken." Dit laadt een venster met alle Wi-Fi-verbindingen in het gebied.

2

Selecteer de draadloze verbinding die u wilt gebruiken, typt u het gezochte wachtwoord en klik op "Connect". Even de Acer Aspier 4530 maakt rechtstreeks verbinding met de computer.

3

Open de internetbrowser en ga naar de website van de fabrikant van het apparaat waarvoor u wilt downloaden van de updates.

4

Selecteer 'Support' en kies vervolgens het apparaat merk en model moet u een bijgewerkt stuurprogramma voor. Opmerking de exacte formulering zal verschillen, afhankelijk van de website die u gebruikt.

5

Kiest u uw huidige besturingssysteem, dan klik op de downloadkoppeling stuurprogramma en wacht tot het bestand te downloaden naar uw computer. Dubbelklik op het gedownloade bestand om te laden van de installatiewizard. Accepteren van alle overeenkomsten van de gebruiksrechtovereenkomst die u hebt ontvangen en volg de aanwijzingen om het stuurprogramma te installeren.

6

Herhaal dit proces met alle andere stuurprogramma's die u moet installeren op uw computer.