Doet Gmail heeft een kennisgeving voor uw e-mailadres wordt gelezen of geopend?

Doet Gmail heeft een kennisgeving voor uw e-mailadres wordt gelezen of geopend?


U hoeft niet te fret met onzekerheid over mensen zijn het negeren van uw e-mails of zijn gewoon traag om ze te lezen als u krijg een waarschuwing telkens wanneer dat iemand leest uw verzonden berichten. Google maken niet dit een in-house functie voor persoonlijke Gmail-accounts. Echter, de zakelijke versie van Gmail, binnen Google Apps, biedt het. Buiten dat zijn er browser-extensies rondzweven die er die werken met Gmail en wordt u gewaarschuwd voor geopende e-mail.

Disclaimer

Om duidelijk te zijn geen toepassing kan echt vertellen u als iemand uw verzonden berichten heeft gelezen. Het kan bepalen als een bericht is geopend. Maar of de ontvanger het bericht--in tegenstelling tot het geven van een snelle blik--daadwerkelijk heeft gelezen is een andere kwestie. Bovendien is geen app perfect. Zelfs de Google Apps-website geeft een duidelijke waarschuwing over Gmail Notificatieservice, zeggen dat het is foutgevoelig en niet mag worden gebruikt voor certificering bericht af te leveren.

Google

Google noemt haar lezen-e-mailberichten, vergelijkbaar met andere e-mailserviceproviders, leesbevestigingen"." De meer technische term voor deze bevestigingen, is echter message disposition notifications. U moet zich aanmelden voor Google Apps welke kosten op minimaal 5 dollar per maand of $50 per jaar, met ingang van juni 2013. Vervolgens kunt u leesbevestigingen instellen naar u worden verzonden automatisch of die voor hen pas na goedkeuring van de geadresseerden worden verzonden. Eenmaal ingesteld, Gmail stuurt u een bericht waaruit blijkt dat een bericht is geopend, en op welk tijdstip. Echter als de geadresseerde het bericht via een IMAP/POP-client of via een e-mailgroep--tegengesteld aan een directe ontvanger--opent krijgen je waarschijnlijk niet een leesbevestiging via Gmail, hoewel veel IMAP/POP klanten zelf, zoals Microsoft Outlook of Eudora, verzoeken om leesbevestigingen ondersteunt.

Chroom

Er zijn ten minste twee Google Chrome browser-extensies die u op de hoogte wanneer iemand uw Gmail-berichten--Boomerang opent en recht Inbox voor Gmail--beide ook werken met Firefox en Safari browsers, met ingang van juni 2013. Gelijkaardig aan Google's leesbevestigingen, deze extensies gevraagd Gmail om u een e-mail wanneer iemand een van uw verzonden berichten opent. U kunt beide uitbreidingen kostenloos op een beperkte basis--meestal 10 e-mailmeldingen per maand-- of zich abonneren op een maandelijkse of jaarlijkse service voor onbeperkt gebruik.

Andere

Volledig los van Google en Gmail aanbod zijn webservices die uw verzonden e-mails bijhouden. Ten minste twee van hen zijn SpyPig en WhoReadMe. U moet aanmelden voor een account met hen en stuur mail via hun online platform, in plaats van rechtstreeks vanuit uw Gmail-account. De diensten embed een afbeelding die wordt geregen met een code in uw e-mailbericht. Die code geteisterde afbeelding vervolgens communiceert met wat dan ook u van dienst gebruikt wanneer de geadresseerde het bericht opent. Echter, deze diensten zijn niet fail-safe ofwel, omdat de ontvangers voldoende zijn moeten voor het downloaden van HTML- en JavaScript-code--de code die de beelden gebruik--voor de dienst om te werken, die niet altijd het geval.