DIY Windows voor een oud huis

DIY Windows voor een oud huis


Nieuwe, energie-efficiënte venster ontwerpen maken een upgrade van de windows in een oud huis een geldbesparende propositie. Ter vervanging van de ramen, echter kan opleveren voor sommige kwesties voor huiseigenaren. De huiseigenaar heeft om vragen te beantwoorden zoals hoeveel van het oorspronkelijke venster structuur te houden, of om te repliceren van het bestaande ontwerp en of doe het zelf of een aannemer die het werk doen. Gelukkig voor de DIY-staat huiseigenaar, hebben vele venster makers gemaakt producten die maken herstellen of vervangen van de Vensters in een oude huis snel en gemakkelijk, plaatsen energiebesparing een korte, DIY stap weg.

Venster herstellen

Als u wilt dat het uiterlijk van uw bestaande windows terwijl het verhogen van de energie-efficiëntie van uw huis, repareren uw schuifraam. Het schuifraam omvat de ruit, samen met het frame eromheen. De meeste windows is voorzien van twee ceinturen: een lagere, roerende voor openen en sluiten en een bovenste.

Allereerst om te herstellen van de vleugel, het verwijderen uit het venster beslag. Wees voorzichtig bij het verwijderen van de vleugel zodat de kabels of kettingen die opereren meegesleurd in de zakken van de gewicht houden de counterbalances in het venster. U kunt dit doen door koppelverkoop een knoop in het snoer of ketting afloopt na het verwijderen van hen van de lagere vleugel.

Zodra u de raamvleugel hebt verwijderd, verwijdert u het glas uit het frame. De oude stopverf houden van het glas met een kanon van de warmte ingesteld op gemiddeld, met behulp van een mondstuk shield te verzachten. De onthard putty met behulp van een puttees mes weg te schrapen en wrikken van het glas van het hout.

Losse of open gewrichten, verwijderen van beschadigde of onthard hout, reinigen en wederopbouw van de gewrichten met epoxy plamuur. Wanneer de epoxy is uitgehard, het zand glad met korrel 100 schuurpapier, en verzegel het hout met olie gebaseerde te houden van het hout tegen het uitdrogen van de epoxy primer. Vervang het glas in het frame, het glas in ruiten samengestelde beddengoed. Eenmaal bedden, geven de beglazing compound een week om te drogen. Schilderen het raam en glas, met inbegrip van een olie-gebaseerde primer onder de definitieve verflaag. Wanneer de verf is opgedroogd, de vleugel terug te keren naar het raamkozijn, de koorden en de gewichten installeren indien nodig. Voor extra energie-efficiëntie, installeert u nieuwe weather-stripping wanneer je opnieuw het schuifraam installeert.

Ter vervanging van een sjerp

Soms herstellen de raamvleugel niet een optie, en de gehele vleugel moet worden vervangen. Voor volledige vervangingen, kopen een sjerp kit, waarin alles die u moeten zult om het werk te doen. Kits zijn verkrijgbaar bij veel van de grootste makers van venster, zoals Pella, Marvin en Anderson. Ter vervanging van een sjerp, laat je het volledige effect van energie-efficiënt ontwerp met behoud van het bestaande kozijn.

Vindt u een kit te passen van de meest voorkomende venstergrootten en sash kits op maat voor onregelmatige windows kunnen worden gemaakt. Sash vervanging met behulp van een kit is een eenvoudig proces. U verwijdert de oude schuifraam en de bijbehorende hardware voor het beheersen van het venster, met inbegrip van eventuele tegengewichten, koorden en ketens. U vervolgens koppelt het nieuwe ondersteunende systeem en schuif in de nieuwe vleugel.

U kunt een sjerp sneller dan een repareren en met een besparing in kosten vervangen over het inhuren van een timmerman om het werk voor u doen. In 2009 kosten een timmerman gemiddeld $415 voor een 30-inch-door-54-inch-venster, terwijl de gemiddelde kit van dezelfde grootte $325 kost.