DIY: Kids etiket Stickers

Help uw kinderen het spel van hun eigendom op hun boeken, locker, mappen en notebooks met gepersonaliseerd etiket stickers. Er is geen behoefte te betalen voor prijzig winkel-en-klare stickers wanneer u van uw computer opgenomen tekenprogramma software kunt gebruiken. In Paint kunt u etiketten met uw kinderen namen in hun favoriete kleuren en ontwerpen, klaar om te printen en stok over hun persoonlijke voorwerpen. In slechts een paar minuten tijd, zult u etiketten klaar voor uw kinderen en ze houden van hun favoriete dingen kan helpen.

Instructies

1

Open Paint, klikt u op "Image" aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Kenmerken." De grootte van uw geprefereerde label instellen Om te profiteren van een full-size etiketblad, stel het paginaformaat op 8,5 inch door 11 inch. Op deze manier kun je een aantal etiketten per pagina, het maximaliseren van uw gebruik van het papier van de sticker.

2

Selecteer uw kind favoriete kleur uit de kleurenkiezer tool aan de onderkant van het scherm. Klik op het gereedschap Tekst, die eruit ziet als een "A", en klik op de witruimte in de linkerbovenhoek van de pagina. Selecteer een lettertype, zoals Bradley Hand, Gautami of Tahoma, die ongedwongen en kind-achtige, en typ de naam van uw kind of een woordgroep, zoals "Max's Room," "Frances ' Locker" of "dit boek behoort tot Herman."

3

Laat een beetje van de witte ruimte rond het label, dan klikt u op naar een ruimte in de buurt van het eerste etiket en herhaal het proces, lettertypen wijzigen en verf kleuren zoals aangewezen.

4

Herhaal dit om te labels toevoegen totdat de pagina is gevuld.

5

Klik op het gereedschap Penseel, selecteert u de grote ronde borstelkop en een nieuwe kleur van de verf. Klik op uw cursor rondom één van de labels, maken een polka dot-regeling.

6

Klik op de spuitbus, die ziet eruit als een spray kan en kies het hoofd van de grote werveling onder het en een nieuwe kleur van de verf. Klik op rondom een ander label, maken een sparkly, glitter effect.

7

Klik nogmaals op het gereedschap Penseel en selecteer de borstelkop van een slash-teken en een nieuwe kleur van de verf. Vervolgens tekent u lijnen rond één van de labels, waardoor het een gekleurd frame.

8

Inschakelen van uw printer en laden in vellen papier van de sticker; Wees voorzichtig niet te overbelasten of jam van de print lade. Open het menu "Bestand" en selecteer "Afdrukken". Kies uw printer uit de beschikbare opties. Als u alleen wilt afdrukken zwart-wit stickers, klik op de knop "Preferences" en kies die optie. Anders, het vak "Nummer van kopieën" tot het aantal pagina's met etiketten af te drukken, klik op de knop "Afdrukken". Laat die de etiketten drogen, vervolgens knip ze uit met een schaar.

Tips & waarschuwingen

  • Hier kun je kids etiket stickers aan zowat elke grootte-object. De beste weddenschap is het gebruik van eenvoudige, standaard sticker papier, die wordt geleverd in full-size vellen papier van 8,5 bij 11 inch, in tegenstelling tot voorgesneden etiketpapier, die wordt gesneden te passen adres en het inblikken van etiketten. Met full-size papier, die u kunt ontwerpen zoals vele labels desgewenst per pagina, dan gewoon knip ze uit zonder zorgen te maken over of ze gedrukt waar toevallig de etiketten voorgesneden. Sticker papier mogelijk aankoop bij kantoor aanbod winkels, ambachtelijke winkels en kantoorvakhandel.