DIY: Hoe te repareren van een Bestec-ATX-250-12E

De Bestec-ATX-250 is een voeding voor desktop computers. Deze 250W voeding verbindt met de hardwarecomponenten op het systeem. De voeding bestaat uit twee verschillende componenten: de voeding en het netsnoer. Als u problemen met uw ATX-250 ondervindt, zijn er een paar stappen die u nemen kunt voordat het onderhouden. De meest voorkomende problemen komen uit het netsnoer, de hardware-aansluitingen en de vergadering van de ventilator.

Instructies

1

Haal het netsnoer uit het stopcontact op de achterkant van uw desktop computer. Kijk over de stekker die verbinding met de voeding maakt. Zorg ervoor dat het netsnoer niet over een aftakelend of pauzes daarop. Als u aftakelend of pauzes vindt, vervangt u het netsnoer.

2

Open uw desktop computer van de deur van de toren op uw systeem. Controleer de aansluitingen van uw ATX-250 aan de onderdelen op uw computer. Zorg ervoor dat het 20-pin ATX snoer is aangesloten op het moederbord. Dit is een lange kabelboom. Als het ATX-snoer niet op het moederbord aangesloten is, steek het in de verbinding-poort. Als het snoer draden gebroken of versleten heeft, sluit u het onmiddellijk uit het moederbord.

3

Controleer de aansluitingen van de perifere macht ATX 12V om ervoor te zorgen dat de draden niet zijn gerafeld. Controleer de aansluitingen van het perifere en diskette om ervoor te zorgen dat de koorden niet gebroken. Vervang de kabels indien nodig.

4

De vergadering van de ventilator op de voeding te controleren. De ventilator koelt de voeding, dus het niet oververhit van de toren-componenten raken doet. Gebruik een stofzuiger om de stofdeeltjes op de vergadering van de ventilator schoon te maken. Deze stofdeeltjes zal moeras van de ventilator en oververhitten van uw voeding.