DirectX-Updates controleren

DirectX-Updates controleren


Wanneer het spelen van videospelletjes op uw Windows-computer, u meestal de nieuwste versie van DirectX is geïnstalleerd moet. DirectX is een grafische toepassing die compatibel is met uw systeem, zorgen voor dat de grafiekkaart van het systeem is geschikt voor het renderen van de benodigde inhoud van het spel. Om te kunnen spelen van de nieuwste games moet u controleren en installeren van de meest recente DirectX-versie voor toepassing, die kostenloos van Microsoft beschikbaar is gesteld.

Instructies

1

Controleer de huidige DirectX die u uitvoert. Klik op "Start," "Looppas" en type in "dxdiag" en druk op "Enter". Een browservenster geladen, weergave van informatie over DirectX, waaronder de versie u momenteel uitvoert.

2

Navigeer naar de downloadlink in "Middelen." Er zijn twee downloadlinks aan de bovenkant van de pagina. De eerste is de nieuwste DirectX release notes op het moment van publicatie. Deze download is niet vereist, maar geeft informatie over de meest recente update. De tweede link is de nieuwste DirectX downloaden. Als deze versie nieuwer is is dan wat u momenteel gebruikt, klikt u op de downloadlink en wacht op het bestand te downloaden naar uw computer.

3

Dubbelklik op het gedownloade bestand om te laden van de installatiewizard van DirectX. Accepteer de gebruiksrechtovereenkomst en klik laat de installatie naam en locatie als-is. Klik op "Install" om te installeren van de update op uw computer.

4

Herstart het systeem om te voltooien van de installatie van de DirectX-update.