Die stekker heb ik nodig voor een Dell XPS M1330?

Die stekker heb ik nodig voor een Dell XPS M1330?


Aansluiten en gebruiken de verkeerde elektrische adapter naar kosten en macht uw Dell XPS M1330 kan de laptop aan de macht af onverwacht, oververhitting en mogelijk ontbranden. De laptop moet een 19.5 volt AC power adapter die speciaal voor de Dell-computer gemaakt is. De adapters omvatten een voedingskabel en een aggregaat dat bevat onderdelen waarmee de stroom van elektriciteit op uw computer.

Specificaties

De Dell XPS M1330 vereist een 19.5 volt, 3.34 ampère, 65 watt adapter van de macht. De voedingskabel aangesloten op de adapter van de macht is de verwijdering en de adapter bevat twee ronde vaten, die de power-kabel met verbindt. De laptop bevat een één stroomaansluiting aan de linkerkant, waarin u de stekker van de adapter. De laptop werkt niet een adapter van de macht van een verschillende beoordeling van Ampère, volt en watt.

Elektrische vereisten

De lichtnetadapter werkt op een stroom van 100 tot 240 V AC--100 tot 110 V stopcontact, als het gebruiken van laptop in Noord-Amerika en 220-240 V, als het gebruiken van laptop in Europa. De adapter automatisch detecteert de hoeveelheid spanning uitstoten uit het stopcontact u verbinden en verwerkt deze dienovereenkomstig op uw Dell XPS M1330.

Gelijkwaardige Adapters

Original Equipment Manufacturer-equivalent voedingsadapters zijn beschikbaar voor de Dell XPS M1330 die voldoen aan of overtreffen de adapters die zijn vervaardigd door Dell. De voedingsadapters zijn meestal goedkoper in prijs dan adapters verkocht door Dell en werk zonder enige problemen.

Beschikbaarheid

Dell XPS M1330 voedingsadapters zijn direct beschikbaar via Dell, geautoriseerde Dell wederverkopers en computer en elektronica winkels. De voedingsadapters, en de OEM-equivalent voedingsadapters, zijn ook beschikbaar via een online computer en elektronica stopcontact. Zorg ervoor dat u de verpakking en de ontvangst van de adapter van de macht in het geval dat u wilt retourneren van het product te wijten aan het niet goed werkt of het bedrijf stuurde u de verkeerde lichtnetadapter.