Dentrix G4 eisenDentrix Dental' G4 systeemsoftware kunt tandartsen voor het beheren van hun praktijken. Dentrix op maat van het programma specifiek voor tandartsen, waardoor voor afbeelding en X-ray beheer, digitale grafieken en annexatie van de informatie voor de pati├źnt. De systeemvereisten voor de software, is afhankelijk van de vraag of gebruikers de server, werkstation of front office versies van het programma uitvoeren.

Besturingssysteem

Als u wilt uitvoeren de serverversie van Dentrix G4, gebruikersbehoefte Windows 2003 Server of nieuwer geïnstalleerd. Voor Workstation of Front Office werkt Windows XP Professional of een nieuwer besturingssysteem van Windows.

CPU

Dentrix G4 vereist minimaal een Pentium IV 2.4 GHz-chip voor alle drie versies van het programma.

Geheugen

Alle versies van het programma vereist slechts 1 GB RAM-geheugen; extra geheugen zal Dentrix prestaties echter verbeteren.

Harde schijf

Dentrix G4 Server edition moet ten minste 40 GB ruimte om uit te voeren. Dentrix vereist een 7200 RPM harde schijf voor de Server-editie, terwijl een 10.000 RPM-Server gegevens toegangssnelheid zal verbeteren. De andere twee versies moeten uitsluitend 3 GB van harde aandrijvingsruimte.

Andere functies

CRT of LCD monitor, USB-poorten, een DVD-station en PCI-kaarten zijn allemaal nodig om de correcte werking van het programma.