Delen van een USB Flash Drive

Delen van een USB Flash Drive


Een universele seriële bus (USB) flash drive is een klein apparaat dat wordt ingevoegd in een USB-poort en biedt een snelle manier voor het opslaan van een paar gigabytes aan informatie. USB schicht rijdt verder te verbeteren in de technologie, en enkele van de meer geavanceerde USB drives dezelfde hoeveelheid informatie als een kleine harde schijf kan houden. Deze kleine, draagbare apparaten zijn geschikt en betaalbaar.

USB-aansluiting

De USB-connector is de kleine, zilveren uitbreiding die zich van het belangrijkste USB-apparaat uitstrekt. De connector is wat wordt ingevoegd in de USB-poort van de computer. Omdat dit deel van de USB flash drive is gemakkelijk beschadigd, nieuwere USB flitsaandrijving is voorzien van een schakelaar die de connector in het hoofdvak trekt. Dit voorkomt het probleem van de verbindingslijn smelten, zich ophopen van stof of die verpletterd worden. De USB-connector inserts in een USB-poort in een computer, of de gebruiker kunnen invoeren in een hub voor apparaten op een machine.

Spaander van het geheugen

De flash-geheugen-chip, een zwarte chip geplaatst op de belangrijkste printplaat van de USB-drive, is wat de gegevens worden opgeslagen. Deze chip wordt beschermd door een omhulsel. Deze gevallen zijn soms duidelijk, zodat de gebruiker het flash-geheugen ziet chip op de printplaat van de USB-drive. De flash-geheugen-chip bevat verschillende hoeveelheden geheugen, afhankelijk van het apparaat gekocht. Flitsaandrijving begon met een capaciteit van een paar megabyte, maar ze blijven groeien in capaciteit. Flitsaandrijving kunnen houden gigabytes aan informatie van flash geheugenchips.

LED en kristal Oscillator

USB-flashstations bevatten lichtgevende dioden (LEDs). LEDs zijn brandende componenten die aangeven van de verwerking of de verbinding voor de gebruiker. Een groene LED is gebruikt in de betekenis van "Ready". Het geeft aan dat het USB-station is aangesloten en klaar om informatie te slaan. Sommige Sticks hebben een rode LED licht om aan te geven dat een probleem met de verbinding is. Een kristal oscillator is een klein onderdeel op de flash drive printplaat die een frequentie signaal. Deze oscillatoren worden gebruikt in horloges en andere apparaten die tijd te houden. Oscillatoren zijn gebruikt om de output van de flash drive.