Definitie van een IFO bestand

Definitie van een IFO bestand


Computerbestanden bestaan uit twee delen: een bestandsnaam en extensie. De bestandsnaam wordt aangegeven hoe het bestand heet. De bestandsextensie wordt beschreven wat het bestand doet. Bestanden met de extensie IFO controle diverse bewerkingen die worden uitgevoerd door een DVD-speler.

Software

DVD-spelers vanaf uw computer worden gecontroleerd door software, gewoonlijk geïnstalleerd op de vaste schijf van de computer. Deze software zal de DVD-CD in het cd-rom-station worden gelezen en proberen weer te geven van die informatie via de software DVD speler. IFO-bestanden bevatten de informatie die nodig is voor weergave van video en audio goed op uw computerscherm.
Software DVD spelers hebben meestal een startmenu. Het startmenu weergegeven hoofdstukken en scènes, waardoor u snel van het ene deel van de DVD te navigeren naar de andere. De start menu gegevens, scènes en hoofdstukken worden ook opgeslagen in het IFO bestand.

Hardware

Een DVD kan ook worden afgespeeld via een hardware-schijfindeling. De meest herkenbare vorm zou de disc-speler die DVD's via uw televisietoestel speelt. Andere hardware-DVD-spelers kunnen worden self-contained mini DVD-spelers. Deze units variëren in grootte en zijn gemakkelijk te herkennen aan hun tik-open structuur, die vergelijkbaar met een standaard laptop is. Deze hardware-eenheden is ook afhankelijk van het IFO-bestand afspelen om informatie te verstrekken op dezelfde manier als software-DVD-spelers.

Locatie

Het IFO bestand lokaal is opgeslagen op de DVD-schijf en wordt geïdentificeerd door de bestandsnaam. De naam van een IFO bestand zal altijd eindigen met de extensie ". IFO"of".ifo,' als de schrijfwijze is niet relevant.

Definitie

IFO bestand is kort voor "DVD Info." Deze beschrijving komt nauw overeen met de definitie van een IFO bestand, dat is informatie te verschaffen relevante afspelen aan de eenheid van de DVD afspelen, of de eenheid worden software - of hardware-gebaseerde.

Register

Als u probeert om een IFO bestand te bewerken, treden fouten openen van het bestand. Als dit het geval is, moet u wellicht uw register schoon. Onjuiste computer systematiek registratiekantoor zal leiden tot het verkeerde programma te lanceren wanneer u probeert een bestand te openen. Als alternatief voor het schoonmaken van uw systeemregister kan je gewoon een IFO bestand met het programma NotePad op elke versie van Microsoft Windows te openen.