De voordelen van Touch-Screen Input 1

De voordelen van Touch-Screen Input 1


Touchscreen displays zijn een populaire mix van het display en besturingselementen van een elektronisch apparaat of computer. Met een touchscreen wordt de gebruikers vinger of een speciale touchscreen pen gebruikt in plaats van de meer conventionele controlemethoden, zoals een toetsenbord, muis of directionele knoppen. Als dit type apparaat is voor de consument steeds betaalbaarder, is het belangrijk om te weten van de voordelen die deze technologie biedt.

Makkelijk te gebruiken

Touchscreens zijn eenvoudig te begrijpen en te gebruiken omdat je gewoon wijs te raken wat je wilt. Volgens «««SAPDesignGuild.org zijn touchscreen-interfaces meestal direct en eenvoudig voor de beginnende te gebruiken. Terwijl het typen op een touchscreen kan harder dan een werkelijke toetsenbord, commerciële computers met touchscreen vertoningen nog steeds toetsenborden gebruiken voor het typen terwijl de muis gewoon vervangen door touchscreen control. Touchscreen telefoons en andere kleinere apparaten wellicht nog steeds op het scherm toetsenborden maar deze apparaten meestal niet zijn ontworpen voor lange berichten of documenten te typen.

Betrouwbaarheid

Terwijl een touchscreen zelf slechts zo goed is als de specifieke fabrikant maakt het, betekent het ontbreken van knoppen minder breekbare onderdelen. Dit voordeel geldt vooral voor kleinere apparaten en zakelijke touchscreens, zoals kiosken in de winkel. Apparaten met de meeste of alle van de input van de gebruiker gedaan door middel van een touchscreeninterface vereist zeer weinig externe knoppen, uitbreiding van hun lange levensduur en verhoging van hun betrouwbaarheid. EloTouch.com zegt dat touchscreens vaak van glas of andere harde, duurzaam materiaal gemaakt zijn, waardoor het scherm zelf eigenlijk meer betrouwbaar zijn dan veel andere schermen.

Interactie met de klant

Touchscreens kunnen worden gebruikt binnen bedrijven te helpen bij het stroomlijnen van de vele vormen van interactie met de klant. Bijvoorbeeld, in een restaurant kan een touchscreen menu worden gebruikt om orders te plaatsen. Implementatie van deze technologie kan helpen versnellen de interactie met de klant, zoals gezien bij ATM's in tegenstelling tot bank stemopnemers. Veel luchthavens profiteren van touchscreens ook biedt klanten de mogelijkheid om het inchecken, hun tickets en soms zelfs aankoop rechtstreeks afdrukken vanuit een kiosk met hoeft niet te wachten in lange lijnen.

Kosten & nauwkeurigheid

Dit voordeel is meestal bedrijven, zoals touchscreen apparaten van de consument zijn meestal niet goedkoper dan apparaten met traditionele display en gebruiker invoermethoden. Als het gaat om bedrijven, echter touchscreen-terminals en kiosken kunnen vaak vervangen door de noodzaak van bepaalde werknemers, met name degenen die met klanten communiceren. Terwijl de initiële investering duur zijn kan, zou u hebben minder werknemers te betalen, waardoor touchscreen kiosken op de lange termijn een verstandige investering. Mensen hebben ook de neiging om meer fouten dan computers te maken en zelfs de beste werknemer heeft een slechte dag, overwegende dat een nauwkeurige machine nauwkeurig blijven zal tenzij reparaties in orde zijn.