De voordelen van Oracle-Databases

De voordelen van Oracle-Databases


Oracle heeft vele functies die het populair in de zakelijke wereld maakt. Nieuwe versies van Oracle-databases zijn uitgebracht met nieuwe en verbeterde functies gericht voor bedrijven en ondernemingen. Binnen de softwaremarkt, heeft Oracle genomen een leidende rol als gevolg van hun persistentie te bieden de perfecte databases. Zo zijn er talrijke voordelen in verband met het gebruik van Oracle-databases.

Tevredenheid van de klant

Een voordeel van het gebruik van Oracle-databases is te wijten aan de orakels geloof in tevredenheid van de klant. Bijvoorbeeld, zijn alle Oracle-databases achterwaarts compatibel. Hierdoor kunnen bedrijven om hun systemen zonder een volledige revisie van hun databasesysteem te upgraden. Dit biedt efficiënte en goedkope updates. Bovendien, bieden nieuwe versies van Oracle-databases nieuwe functies blijven terwijl de populaire functies van oudere versies. Dit zorgt ervoor dat hun product is gebaseerd op de functie van de klant in plaats van wat is rendabel voor Oracle.

Functionaliteit

Oracle-databases worden gebruikt voor vrijwel alle corporation niveau toepassingen. Dus, Oracle-databases domineren de bancaire sector. Tien van's werelds top banken Oracle-databases gebruiken om hun zaken te doen. Dit is voornamelijk te wijten aan de functionaliteit van Oracle. Ze bieden een combinatie van hoog niveau technologie en geïntegreerde bedrijfsoplossingen. Dit is een perfect voor vrijwel alle bedrijven die grote hoeveelheden gegevens op te slaan en toegang te hebben.

Betrouwbaarheid

Een ander belangrijk voordeel aangeboden door Oracle-databases zijn hun betrouwbaarheid. Oracle is een database die uitstekende prestaties levert wanneer uitgedaagd met veeleisende taken. De zure test, dat een belangrijk instrument dat wordt gebruikt is om de integriteit van gegevens die zijn opgeslagen, was gemakkelijk doorgegeven door Oracle-databases. Deze test is belangrijk, aangezien betrouwbare gegevensopslag het belangrijkste doel van een database is. Dus, Oracle-databases zijn bewezen om te leveren hoge integriteit van data-opslag.

Flashback technologie

Oracle-databases nemen Flashback technology, dat een belangrijk voordeel is. In het geval van een stroomonderbreking van toepassing, vanwege een aantal redenen, is het belangrijk niet te verliezen van de gegevens die zijn opgeslagen op een databasesysteem. Oracle's Flashback technologie zorgt voor efficiënt herstel van gegevens verkeerd geschrapte of verloren. Dus, Flashback technologie in wezen verwijdert van menselijke fouten en verhoogt database hersteltijd. In het einde voorziet deze functie in een vereenvoudigd beheer en administratieve proces.

Andere voordelen

Oracle-databases hebben ook met succes de vier eigenschappen die alle databasesystemen moeten hebben featured. Deze vier eigenschappen zijn atomiciteit, consistentie, isolatie en duurzaamheid. Alle vier de eigenschappen zijn goed onderhouden door Oracle-databases, waardoor een betrouwbare en competente databasesysteem.