De voordelen van het gebruik van een Windows-NOS

De voordelen van het gebruik van een Windows-NOS


Hoewel er een aantal opties voor netwerkbesturingssystemen, biedt Microsoft een stabiel en veilig platform tegen een redelijke prijs. Hoewel sommige RSZ vrij beschikbaar zijn, krijg je alleen de software, en u moet erachter te komen hoe te installeren en onderhouden of iemand betalen voor ondersteuning. De Servers van Microsoft Windows bieden productieniveau servers die verschillende voordelen ten opzichte van hun concurrenten aanbod bieden.

Windows NOS

Een Windows-NOS komt verpakt als een van de Windows Server-aanbod. Terwijl personal computers bieden multi-tasking mogelijkheden voor een enkele gebruiker op een moment, een NOS biedt zowel multi-tasking en multi-user mogelijkheden. Windows NOSs bieden de vertrouwde Microsoft grafische gebruikersinterface die veel mensen kennen en liefhebben, met de bevoegdheid om honderden gebruikers steunen.

Technische ondersteuning van Microsoft

Met een Windows-NOS komt de technische ondersteuning van Microsoft. Dit is zeer belangrijk in de productieomgeving van een bedrijf of andere organisatie. Technische ondersteuning kan soms het verschil betekenen tussen wordt neer voor een paar uur of een paar dagen. Microsoft heeft gedaan een goede baan van het opbouwen van een reputatie voor de ondersteuning van haar producten, en de RSZ zijn geen uitzondering.

Erkende technicus opleiding

Microsoft heeft opgebouwd een certificatie-programma dat treinen en tests van technici om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor het beheren van een Microsoft Server-product. Het programma heeft verschillende niveaus, en sommige door de jaren heen is veranderd, maar de basisfunctie is gebleven. Microsoft gecertificeerde technici hebben eigenlijk om iets te leren om te kunnen passeren van de tests leidt tot certificering.

Stabiliteit en veiligheid

Hoewel Microsoft veel kritiek in de jaren voor verschillende beveiligingsfouten genomen heeft, is het soms over het hoofd gezien feit dat Microsoft één van's werelds grootste leveranciers van network operating systems is. Alleen blijkt dat deze servers zou meer dan enig ander worden aangevallen. Toepassen van beveiligingspatches en andere softwareupdates biedt een stabiele en veilige Microsoft Server-platform voor uw gebruikers.