De voordelen van het gebruik van de Auto Fill in Excel

De voordelen van het gebruik van de Auto Fill in Excel


Excel's automatisch vullen functie verbetert sterk de data entry-proces. Het programma kan automatisch invullen van cellen, maken een rij van datums en zelfs opmaak kopiëren van de ene cel naar de volgende. Auto Fill kunt u door te klikken en te slepen van de vulgreep: het zwarte vakje wordt weergegeven in de rechterbenedenhoek van de geselecteerde cellen.

Automatische en opmaak kopiëren

De functie automatisch vullen in Excel kunt kopiëren van de inhoud van afzonderlijke cellen, evenals de opmaak die elke cel bevat. De functie auto-exemplaar zal activeren als u sleept u de greep van automatisch vullen na het selecteren van een enkele cel die geen datum, tijd of formule bevat, of meerdere cellen die niet bevatten een logische progressie zoals "1, 2, 3, 4." Excel automatisch kopieert de inhoud van een enkele cel of, voor meerdere cellen, herhaalt het patroon van de oorspronkelijke post. Standaard, klikken en slepen de kleine Auto vullen greep de celinhoud wordt gekopieerd en opmaak. U kunt ook Klik met de rechtermuisknop terwijl u de greep automatisch vullen sleept en schakel de selectievakjes "Kopie cellen," "Vullen met opmaak" of "Vullen alleen opmaak."

Automatische bestellen

Een van de meest handige functies voor het automatisch vullen is het automatisch activeren van lineaire trends; bijvoorbeeld, "1, 2, 3, 4" of "5, 10, 15, 20." Als u twee of meer aangrenzende cellen met verschillende aantallen invullen, markeer ze en sleept u de vulgreep van de Auto, Excel ingevuld zijn beste gok met betrekking tot uw trend. Excel ook automatisch ingevuld data; Als u in 'Januari typt' en sleep de greep automatisch vullen, Excel ingevuld aan 'Februari', 'Maart' en verder. Als u een datum als "mm/dd/jjjj" opmaakt, wordt Excel ook in latere data ingevuld. U kunt dit proces aanpassen door de rechter muisknop ingedrukt terwijl u de Auto vullen greep sleept en het selecteren van "Serie..."

Automatisch aanvullen

Excel kan de inhoud van een cel automatisch voltooien. Terwijl u aan het typen bent, kan het programma een auto-voltooiing suggereren. Bijvoorbeeld, kan u de letters "C-O-N-S" en Excel kan vullen in het woord "Constant", met "T-A-N-T" gemarkeerd. In het algemeen, het slechts AutoCompletes cellen met suggesties voor items die al in de spreadsheet, waardoor het makkelijker om te werken met herhaalde gegevenslabels. Druk op "Enter" om te accepteren van een voltooiing.

Automatische formules

Auto Fill repliceert ook automatisch formules, die zijn vergelijkingen met variabelen die vaak de waarden van andere cellen zijn. Wanneer u dit doet, wordt in Excel de beoogde bron van de formule van variabelen schat. Als u in een formule in cel B1 met een waarde van cel A1, dan Vul onderaan de kolom ingevuld, beoogt de formule waarden uit cellen A2, A3, enzovoort. Dit is handig voor het produceren van grafieken van individuele vergelijkingen; Als u vult u de functie in de eerste cel van de eerste in een reeks van variabelen, kunt u Auto Fill de dezelfde vergelijking voor elke daaropvolgende variabele.