De uiteinden van de levende boodschapper van Vensters & trucs

Windows Live Messenger is een instant messaging applicatie die Microsoft heeft opgenomen in haar reeks Windows Live online services sinds 2005. Het is de opvolger van-- en vervanging voor--van Microsoft MSN Messenger, die in 1999 debuteerde. Terwijl beginnende gebruikers geen problemen Windows Live Messenger instant messaging basisfuncties te beheersen moet, meer geavanceerde gebruikers kunnen willen verkennen van tips en trucs die kunnen helpen optimaliseren-- en diversifiëren--prestatiesmogelijkheden van de toepassing.

Verwijder advertenties

Als de advertenties die Microsoft op de bodem van het hoofdvenster van Windows Live Messenger geeft je irriteren, is er truc die u gebruiken kunt om te laten verdwijnen. Als de software en het Internet Makeuseof notities bij resource, om dit te bereiken moet u eerst openen Internet Explorer. Selecteer "Tools", "Internet-opties", "veiligheid," "Beperkte Sites", en "." Na het selecteren van "Sites", toevoegen in de URL, http://rad.msn.com, naar een lege veld. Microsoft gebruikt deze URL als haar advertentie-server. Door het te beperken, kunt u de advertenties op Windows Live Messenger vervangen door witte vakken.

Synchroniseren met Facebook

Gewoon omdat u gebruik van Windows Live Messenger maakt betekent niet dat u niet chatten met je vrienden op Facebook op hetzelfde moment. Zoals blijkt uit de officiële Windows Live-website, kunt u Windows Live Messenger synchroniseren met Facebook chat-functies. Om dit bereiken, ga naar de onderkant van het hoofdvenster van Messenger, selecteer "Add", "Connect meer services," "Facebook" en vervolgens "chatten met mijn Facebook-vrienden in Messenger." Na het volgen van de rest van de instructies voor het verbinden en bewerken van de instellingen, verschijnt een Facebook-sectie in uw Messenger-contactpersonenlijst. Als je vrienden "Beschikbaar" statussen hebt, kunt u klik op hun namen en beginnen met chatten.

Zien wie het vermijden van u

Bent u nieuwsgierig om te zien als een persoon op uw lijst met contactpersonen van Windows Live Messenger heeft je in ruil daarvoor--niet toegevoegd of uw contact--heeft verwijderd kunt u dit soort sleuthing zonder downloaden of installeren van eventuele extra toepassingen. Zoals makeuseof merkt, moet u selecteren "Tools", "Opties" en "Privacy." Selecteer onder de sectie 'contactlijst', 'Weergave'. Er verschijnt een lijst van alle contactpersonen die u op hun lijst met contactpersonen. Als een contactpersoon van jou niet op deze lijst wordt weergegeven, is het omdat die contactpersoon u heeft verwijderd of heeft u niet geaccepteerd als een contactpersoon.

Een Video boodschap

Windows Live Messenger is niet beperkt tot het verzenden van tekst en berichten met een afbeelding. Als u een webcam hebt, kunt u Messenger videoberichten verzenden naar uw contactpersonen. Volgens de Windows Live, kunt u dit doen door met de rechtermuisknop op de naam van een contactpersoon en te selecteren "Zend een video bericht." Wanneer u klaar om te nemen van uw bericht bent, selecteert u de rode "Record" knop en u kunt neem een video bericht dat is maximaal 30 seconden lang. Selecteer als u wilt bekijken van het bericht, de blauwe "Play" knop. Als u tevreden met het bericht bent, selecteert u 'Verzenden'. Selecteer anders, "Record" opnieuw en maken een nieuwe video-boodschap.