De specificaties van een Toshiba E740 Pocketpc

De specificaties van een Toshiba E740 Pocketpc


Uitgebracht in 2002, is de Toshiba e740 van de industrie eerste PDA (persoonlijke digitale assistent) met geïntegreerde Wi-Fi draadloze communicatie. Het apparaat zorgt voor de synchronisatie van e-mail, gegevensbestanden en contactgegevens van uw laptop of desktop computer. De e740 van Toshiba Pocket PC is ontworpen voor zowel de begerige zakenman en de frequente reiziger. Hoewel de eenheid niet langer in productie is, zijn de specificaties nog steeds beschikbaar vanaf de homepage van Toshiba.

Processor en geheugen

De Toshiba e740 Pocket PC heeft een Intel PXA250-processor, staat uit te voeren bij 400MHz. Het apparaat heeft een hoofdgeheugen van 64MB SDRAM-geheugen met een programmageheugen van 32MB CMOS Flash ROM

Afbeeldingen en Video

De Toshiba e740 Pocket PC heeft een 3,5-inch TFT kleur ontspiegelende, staat voor het bereiken van een 240-door-320 (staand) resolutie (16 bit). Het is uitgerust met een lichte TL voorlicht. Het is geschikt voor het weergeven van 65.536 kleuren (64K) en heeft een vijf-stap helderheid controle. De grafische controller is een ATI Imageon met 384KB interne videogeheugen.

Invoerapparaten

De PC van de zak van de e740 van Toshiba heeft analoge aanrakingspaneel met 1024-door-1024 gevoelige punten. Het apparaat heeft een 5-weg navigatieknop, vier sleutels van toepassingen: agenda, contactpersonen, taken en menu, drie-functie navigator toetsen voor omhoog, omlaag en actie, een reset-schakelaar, een record knop van voice, een macht aan en uit knop, een batterij op en uit-schakelaar, een RF Power op en uit-schakelaar en een stylus pen.

Materiaalsoort en geluid

De Toshiba e740 Pocket PC heeft een lengte van 4.9 inch, een breedte van 3.1 inch en een hoogte van 0.6 duim. Het heeft een gewicht van 6,1 oz. Het apparaat heeft stroom opladen, alarm en draadloze LAN-LED-indicatoren. De e740 heeft een 16-bits stereo, record en afspeelmogelijkheden, software van de controle van het volume en een stereo hoofdtelefoonaansluiting.

Besturingssysteem en de aanvullende Software

De PC van de zak van de e740 van Toshiba heeft het werkende systeem van Microsoft Pocket PC 2002. Het apparaat komt ook met een verscheidenheid aan software: Pocket Word, Pocket Excel, Pocket Outlook, Pocket Internet Explorer, Microsoft Reader 2.0 voor Pocket PC, Microsoft Windows Media Player 8 voor Pocket PC File Explorer, MSN Messenger, Microsoft Transcriber, Microsoft Active Sync 3.5, IA presentator voor ATI, IA scherm spiegel voor ATI en Adobe Acrobat Reader voor Pocket PC.

Voeding

De PC van de zak van de e740 van Toshiba wordt geleverd met een AC adapter. De lithium-ion batterijpack op de eenheid is oplaadbare en vervangbare. Levensduur van de batterij varieert van gebruik van toepassingen, functies, energiebeheer en instellingen.