De regels van de syntaxis voor een functie in Excel 2007

Tenzij u de juiste syntaxis voor het invoeren van een Excel-functie te begrijpen, zal Excel interpreteren van uw functie-posten en opleveren van een foutcode of tekst zonder opmaak in plaats van een resultaat van de functie. Met behulp van Excel's "Functie invoegen" dialoogvenster zorgt ervoor de syntaxis van de juiste functie. Wanneer u te typen functies handmatig begint, echter verwijzen naar een schriftelijke proeven, functie om te helpen u de juiste syntaxis invoeren.

Gelijkteken

Het gelijkteken vertelt Excel 2007 dat u een formule, in tegenstelling tot de tekst invoert. Als u vergeet om dit teken typt, ziet u de naam van de functie die u hebt ingevoerd, in plaats van de functie van de resulterende waarde. Wanneer u het dialoogvenster 'Insert-functie' gebruikt, wordt in Excel het gelijkteken voor u ingevoerd.

Haakjes

De syntaxis van de functie van Excel's vereist dat u van een functie argumenten tussen haakjes omringen. Doen scheidt de argumenten van de functie van haar naam. In de oudste versies van Excel was het makkelijk te wanverhouding tussen haakjes, wanneer u een functie in een ander functieargument ingevoegd. Nu, echter, Excel helpt u haakjes door tijdelijk een paar donkerder te maken wanneer u het haakje sluiten typt.

De lijst met argumenten

De syntaxisregels voor de meeste functies vereist dat u Functieargumenten opgeven, en de argumenten zijn gescheiden met een komma. Sommige functies, zulke zoals "nu," die rapporten in de huidige tijd, nodig geen argumenten.

Lokaliseren Syntax-specificatie

Het dialoogvenster 'Insert-functie' geeft de syntaxis van alle Excel-functies. Dit dialoogvenster openen door te klikken op de knop "Fx" boven het werkblad raster. Wanneer u een functie in de lijst in het dialoogvenster klikt, wordt Excel geopend een ander dialoogvenster, één voor het invoeren van de waarden voor de argumenten van de functie. Dit dialoogvenster gebruikt vette tekst om u te tonen welke argumenten zijn verplicht, en tekst zonder opmaak te tonen u optionele argumenten. De 'Gemiddelde' functie bevat bijvoorbeeld twee argumenten wanneer u het dialoogvenster voor het eerst opent. Het argument "Getal1" heet vet weergegeven, die aangeeft dat dit argument is vereist. Het argument "Getal2" is in leesbare tekst, die aangeeft dat het argument is optioneel.

Tekst argumenten

Functies waarvan argumenten tekst in plaats van cijfers nemen nodig dat je omringen die argumenten met dubbele aanhalingstekens. Als u dit niet doet, zal Excel een argument als waarde interpreteren en wordt een foutbericht weergegeven.