De nadelen van het Online handel

Investeren in aandelen, beleggingsfondsen en andere financiële groei voertuigen eenmaal verplicht beleggers transacties via live effectenmakelaars plaatsen via de telefoon, maar moderne handelaren hebben de optie van het plaatsen van handel met behulp van online diensten handelen in aandelen. Handel in aandelen online kan nuttig zijn voor ervaren beleggers die weten wat ze willen, maar het kan ook zijn enkele belangrijke nadelen, vooral voor de minder ervaren beleggers.

Professioneel advies

Een van de voordelen van het investeren met behulp van een traditionele effectenmakelaar of door middel van een financieel adviseur is dat een levende financiële professional beleggingsadvies en u helpen die te voorkomen dat kostbare fouten kan geven. Wanneer u zaken doet online, hoeft je niet een professionele over je schouder om te controleren of dat u een beginner fout niet maken. Dit kan resulteren in slechte beleggingsbeslissingen te nemen die meer dan het zou zijn om te betalen een adviseur om te investeren in uw naam kunnen kosten.

Tijd

Een ander mogelijk nadeel van investeren online is dat het vereist dat de individuele belegger te besteden de tijd en energie uitzoeken welke investeringen te kiezen en wanneer om te veranderen van investeringen. Bezige beroeps wellicht niet de tijd om te houden op de top van hun investeringen, en misschien de voorkeur aan het uitstellen van de verantwoordelijkheid om een financieel adviseur.

Handel vertraging

Een van de vermeende voordelen van investeren is online dat handelaren "real-time" handel kunnen plaatsen. Terwijl u kundig voor snelle transacties met behulp van een online brokerage uitvoeren zitten mei, mogen de handel niet onmiddellijk uitvoeren. Volgens de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), hoge internetverkeer, beperkingen op de snelheid van de investor's Internet verbinding en andere technische kwesties op het einde van de makelaar kunnen leiden tot vertragingen in transacties. Dit kan resulteren in inkoop en verkoop die niet tegen de prijs die de handelaar verwacht uitvoeren bij het maken van de handel. De SEC raadt aan dat online beleggers niet doen uitgaan dat een handel ging niet door als het niet onmiddellijk wordt weergegeven.

Gemak van de handel

Online makelaarshuizen maken het gemakkelijk om handel voorraden en andere investeringen, maar dit gemak presenteert enkele nadelen. Elke keer dat u een handel betaalt u transactiekosten in rekening; handel vaak te wijten aan het gemak van het maken van transacties maken zal ertoe leiden dat u meer kosten hebt gemaakt. Daarnaast zijn investeringen die u voor minder dan een jaar houden op de korte termijn verkoopwinsten tarief, dat veel hoger dan de lange termijn kan worden belast. De mogelijkheid om de handel op elk moment kan maken het moeilijk voor sommige beleggers te handhaven financiële disincline en vasthouden van investeringen op lange termijn.