De nadelen van Ethernet-Protocol

Ethernet-protocol is gewoon een fancy naam voor het systeem die u toelaat om een ethernetverbinding gebruikt om een internetverbinding. Het gaat hierbij om de Ethernet-kabel, een rechthoekige connector die sterk op een telefoonkabel (alleen langer lijkt) en de NIC (netwerkinterfacekaart) die het snoer accepteert. Er zijn een paar nadelen die u moet zich bewust zijn van wanneer het beslissen als Ethernet-protocol geschikt voor u is.

Aangebonden

Een van de belangrijkste nadelen van het gebruik van Ethernet-protocol verbinding maken met het Internet is dat je aan de hub vastgebonden bent. De hub is de centrale aansluitende eenheid die een of meer computers met Internet of het netwerk verbindt. Zelfs met extra lange Ethernet snoeren moet elke computer in dezelfde algemene locatie om een deel van de verbinding.

Installatie

Hoewel het is eenvoudig te installeren van een Ethernet-verbinding op een computer, wordt het zeer gecompliceerde en slordig om dit te doen voor meerdere computers binnen een netwerk. Het is ook zeer beperkende zoveel het aantal computers dat u aan één verbinding toevoegen kunt. Vele routers en hubs hebben slechts over vier of vijf Ethernet "slots" om extra computers tegemoet te komen. U moet kopen een apart Ethernet-kabel voor elke computer — alle van de koorden lopen uit één bron zou verwarrend om te behandelen.

Snelheid in gevaar

Als u een Ethernet-protocol gebruikt om een internetverbinding voor meerdere computers, kan zoals in een kantooromgeving, de snelheid van uw internetverbinding worden aangetast. Wanneer alle gebruikers op het systeem en het gebruik van het Internet op hetzelfde moment, kan dit de snelheid van de verbinding aanzienlijk verminderen. De gegevensoverdracht kan onderbreken op één computer (soms een "knooppunt" genoemd) tot het einde van een transmissie op een ander knooppunt.