De nadelen van de Ruby Programming

Ruby, een object-georiënteerde codering structuur die is vooral een combinatie van Perl en Smalltalk programmeertalen, misschien hebben verschillende voordelen, maar het vormt ook enkele nadelen aan iedere computerprogrammeur. Allermeest naar de nadelen vloeien voort uit de moeilijkheden van een nieuwe computer taal tussen verschillende veteraan concurrenten.

Gemeenschappen en ondersteuning

Talen zoals PHP en C#, twee van de populairste programmeertalen, uitgebreide online hebben ondersteuning van gemeenschappen en gepubliceerde boeken. Aan de andere kant, is Ruby's steun Gemeenschap niet zo groot als PHP ondersteuning Gemeenschappen. Boeken over Ruby programmering zijn ook niet zo uitgebreid zijn als deze C#. Volgens msdn.com, een blog van Microsoft Corporation, vanaf 2006, zijn slechts ongeveer 400 boeken over C# op de markt, terwijl Ruby-gerelateerde boeken over het enige bedrag van markt tot 50.

Zacht verwerking

Verschillende websites van de benchmark die regelmatig uitvoeren en testen van de responstijden van programmeertalen vaak beschrijven Ruby als een van de tragere programmeertalen. Tim Bray, een Canadese ontwikkelaar die van Sun Microsystems directeur van webtechnologieën vanaf 2004 tot 2010 was, werd geciteerd in 2008 als zeggen dat Ruby is te traag, en dat het 20 keer langzamer dan Java kan zijn bij de verwerking.

Nieuwe taal

In vergelijking met andere computertalen, Ruby is vrij nieuw en heeft een eigen unieke codering taal. Sommige programmeurs beschouw dit als een nadeel omdat zij nemen geruime tijd enkel de taal te leren moeten alvorens het te gebruiken. Sinds leren die ruby is net als het leren van een andere taal, liever veel programmeurs te houden aan wat ze al weten en kunnen ontwikkelen.

Ontwikkeling

Vanaf juli 2011 is de nieuwste versie van Ruby versie 1.9, met een paar updates. In vergelijking met andere programmeertalen, zijn Ruby's ontwikkeling en updates langzamer. PHP, twee jaar later dan Ruby, ontwikkeld is al op haar versie 5.3, met updates en insectenmoeilijke situaties vrijgegeven van meerdere malen per jaar. Ruby on Rails, de web gebaseerde programmeringsplatform met behulp van Ruby, is niet zelfs compatibel met versie 1.9 van Ruby.