De minimaal vereiste RAM voor Desktop PC WiFi Adapters

De minimaal vereiste RAM voor Desktop PC WiFi Adapters


Een Wi-Fi-adapter kunt uw desktop computer toegang tot het Internet Draadloos zonder het gedoe van het gebruik van een Ethernet-verbinding. De adapters zijn ideaal voor oudere PC's die niet een ingebouwde draadloze kaart bevatten. Wi-Fi-adapters zijn beschikbaar in zowel de PC-kaart en de universele seriƫle Bus (USB) modellen. Net als andere computeronderdelen, Wi-Fi-adapters nodig en gebruiken van een percentage van het geheugen van uw PC's, ook bekend als RAM, en uw PC moet voldoen aan de adapter Minimumgeheugen eis.

Peripheral Component Interconnect Adapter

Wi-Fi-adapters die Peripheral Component Interconnect (PCI) modellen zijn vereisen een minimum van 512 MB RAM-geheugen. Met behulp van een systeem dat niet over de minimale hoeveelheid RAM resultaten in "Out of Memory" of "Low Memory" fouten beschikken tijdens het gebruik van de Wi-Fi-kaart. U zult ook beleven een langzame neer aan systeemprocessen, met inbegrip van programma's bevriezen terwijl het proberen om de toegang tot het Internet en Internet-browser van de computer bevriezen terwijl het proberen om toegang tot internetpagina's. Een PCI-adapter is voorzien van een CD met het stuurprogramma voor het opzetten van de kaart.

USB-Adapter

Als u een USB-W-Fi-adapter gebruikt, moet uw systeem een minimum van 64 MB RAM-geheugen. USB Wi-Fi-adapters gebruiken een beschikbare USB-poort op uw desktop-PC. Als PCI-adapters, hoe meer geheugen die u hebt, hoe beter. De adapter wordt geleverd met een CD met het stuurprogramma voor het apparaat instellen.

Draadloze technologie

Zowel PCI en USB WiFi adapters bevatten een antenne die een draadloos Internet signaal ontvangt van een router. Nadat de adapter heeft het Internet signaal ontvangen, wordt het signaal verwerkt en beschikbaar gesteld aan uw PC's internetbrowser. De adapters zijn compatibel met de "N" "G", "B" en "A" draadloze routers, en werken met een verscheidenheid van Internet serviceproviders.

Aankoop

Wi-Fi-adapters voor uw desktop PC zijn beschikbaar op de computer en elektronica winkels, evenals retail superstores. De adapters zijn ook verkrijgbaar bij online winkels die gespecialiseerd in modems, routers en computerapparatuur, evenals online veiling websites zijn