De migratie-assistent Is geplakt op mijn iMac

De migratie-assistent Is geplakt op mijn iMac


Alle Apple-computers met het besturingssysteem Mac OS X bevatten een hulpprogramma genaamd "Migration Assistant" waarmee u bestanden en programma's van een oude computer overzetten naar een nieuwe computer. Als u vindt dat het migratie-assistent gereedschap consequent bevriest of in het midden van een transfer naar een iMac mislukt, betekent het waarschijnlijk dat uw nieuwe computer niet beschikt over de meest recente software of firmware. U kunt het probleem oplossen, moet u een systeemupdate uitvoeren en starten van het migratieproces.

Instructies

1

Zorg ervoor dat beide uiteinden van de FireWire-kabel stevig zijn aangesloten op uw computers. Indien mogelijk, vervang de FireWire-kabel met een bekende werken, in het geval dat de migratie-assistent problemen worden veroorzaakt door een defecte kabel.

2

Klik op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en kies "Force Quit" in het drop-down menu.

3

Markeer "Migratie-assistent" uit de lijst met programma's en klik op 'Forceer stop'.

4

Hit "Force Quit" in het dialoogvenster om te bevestigen uw beslissing om te stoppen met het bevroren programma.

5

Ga terug naar het Apple-menu en kies ' softwareupdate'. Uw op iMac zal nu verbinding met het Internet en zoek naar de nieuwste software en firmware.

6

Druk op de "Installeren" knop in de rechterbenedenhoek van het venster. Nadat uw iMac klaar is met downloaden en installeren van de benodigde software, het automatisch opnieuw wordt gestart.

7

Blijven de Software Update tool draaien totdat hij rapporteert dat er geen nieuwe updates beschikbaar zijn. Probeer vervolgens het hulpprogramma voor Migratie-assistent opnieuw uit te voeren.